PaleSatan Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czyli na Rybol nie jedziemy bo w dwoch to raczej bez sensu. Ale sie w sumie dziwie ze tak sie wszyscy szybko wykruszyli. (nie licze Beti bo ona nie moze rzeczywiscie). Witas a ty zamiast sie juz alkoholizowac ledwo co na studia znowu wyjechales :flesje: to bys bandziora na aukcje dal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVboy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Moze i za bardzo bym sie nie przejmowal ale powiedz kto mi kupi moto bez przegladu? :/ Aha... co do wymiany tych opon. Dobrze mi sie wydaje ze trzeba do wulkanizatora przyjechac ze zdjetymi juz kolami? Czy mozna po prostu przyjechac na moto i oni zdejma kola/pomoga? PozdroKonikWitam. sorki za wtargnięcie w dyskuty ale co do opon to jedź do Schaba koło lotniska, to motocyklista i zna się na tym, a co do virki to coś takiego małego bym potrzebował, jak sie dogadamy to przegłądu nie potrzebuje. pozdro Przy okazji 20 października jest zakończenie sezonu w V2. imprezy tam zawsze są na poziomie i odległość dobra. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Przy okazji 20 października jest zakończenie sezonu w V2. imprezy tam zawsze są na poziomie i odległość dobra. :D Ja też przy OKAZJI ZAPRASZAM GORĄCO :D http://www.autosalon.mtk.katowice.pl/program.php ORAZ tych co lubią pooglądać http://www.autosalon.mtk.katowice.pl/imprezy.php Oferuję WEJŚCIÓWKI dla Uczestników Parady ,ważne przez CAŁE Targi co do noclegu następna PROPOZYCJAhttp://www.forum.swiatmotocykli.info/viewtopic.php?t=4858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witojcie ;) Jutro ktos moze lata po terenie? Chetnie sie przyłączeeee :icon_razz: Jak cos to gg :biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 fajnie tylko czemu ktos usunal mojego posta? byl jak najbardziej w temacie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Bo byla jakas awaria chwilowa forum i czesc postow wcielo wiec musisz napisac jeszcze raz to samo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko Smigiel Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witojcie :buttrock: Jutro ktos moze lata po terenie? Chetnie sie przyłączeeee :biggrin: Jak cos to gg :cool:Witam kumplu mam pytanko czy wqiesz kiedy jest zlot w Bukówcu górnym bo ja słyszałem że jest w niedziele 07,10,2007 ale nie wiem czy to prawda :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jeśli mówicie o jutrze czyli niedzieli, to chętnie polatam w terenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Kurde nie wiem jak bedzie z ta impreza u Besti, bo moja mama ma w przyszly weekend druga operacje kolana i musze ja odebrac z Poznania (sama nie bedzie mogla prowadzic ani nawet chodzic...) nie wiem dokladnie kiedy to bedzie moze sobota wieczorem moze niedziela rano, zalezy jak ja po operacji wypisza.Czyli na rybol bym i tak nie pojechal :flesje:Bestia mozesz przypomniec albo ustalic konkretny termin imprezy? :DNapewno bede tylko moze nie bede pil.... duzo :) Pale niedlugo mam nadzieje wystawie bandita, ale jakos tak nie mam serca do tego i zawsze znajdzie sie cos innego do zrobienia :)pozatym jak go opisac? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 tak jak wszyscy, jeżdżony przez kobietę, bezwypadek, 10 000 km przebieg ... wszyscy naginają prawdę więc nie ma się co szczypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ja bym dodal ze jest to bandit 1200 zdlawiony do 600 :icon_razz: a witas impreza jest za 2 tyg bo za tydzien jest pyrka wiec ci sie chyba cos pokrecilo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Hej ludziska.Tak sie sklada ze raczej Wiaderkiem nie pojade na Pyre a chetnie bym sie zabral.Tak wiec szukam kogos kto mnie wezmie na plecaka. Wzialbym kamerke wiec i fajne (mam nadzieje) filmiki by mozna zrobic :icon_razz:To czekam na odzew :biggrin: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Konik, ja jedynie moge Ci zaproponowac, ze bedziesz kierowal, a ja jako pasazerkam <hahaha>, na inny uklad sie nie godze:P:P szanuje wasze zycia:D:D:D Witas, no przeciez Twoj bandit to wspanialy, bezproblemowy, dobrze eksploatowany motocykla:D:D:D co tu wiecej dodac, my go kochamy i znamy :smile: heheheh A imprezka u Bestii faktycznie wypada za dwa tygodnie, wiec raczej bedziesz Witas na niej i bedziesz pil :D Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Ta Wiciu sentyment i brak czasu.... tosie nazywa lenistwo :icon_question: A moze napiszesz wbrew strereotypow cala prawde o bandicie czyli uzywany przez niewyzytego faceta, krecony do odcinki, jezdzony na gumie, robione stopale, szlifowane podnozki, po dzwonie, lewe papiery, rzadko serwisowany i myty, zjechane opony i inne elementy ekspolatacyjne :) Mysle ze z takim opisem szybko sprzedasz :] Edytowane 29 Września 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dla przypomnienia, impreza z 13 na 14 października, godziny jeszcze brak ale pewnie wieczorna :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi