IrekS Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Pale ty lepiej nie jedź tam motorem bo czym potem wrócisz :bigrazz:Kiedyś na bilet powrotny z Jarocina to się zbierało sprzedając butle z gazem , spiwór i ewentualnie namiot :icon_evil: , ale teraz sa inne czasy i być może w modzie jest pogonienie moto w celu zbobycia bubenów na alk i bilet do domu :)A tak na serio baw sie dobrze. Witas tak jak ci pisałem w sms wczoraj, w sobote zobaczymy co będzie z tą pogodą i się zobaczy, jak bedzie ok to lecimy. Koszulkę odbiorę jak szybko się da. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 napiszcie jaki jest ogólny (Wasz) plan na Opalenicę, wyjazd, powrót, co tam robicie itp. jest cień szansy, że mógłbym dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja moze sie tez skusze na opalenice,ale jesli ziomek od transalpa nie zostaje na noc to ja prawdopodobnie skusze sie na sam rajd nocny a po do domu.wyjazd z leszna tylko nien wiem o ktorej start,zobaczymy rowniez co slychac bedzie z pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Pale ty lepiej nie jedź tam motorem bo czym potem wrócisz ;)Kiedyś na bilet powrotny z Jarocina to się zbierało sprzedając butle z gazem , spiwór i ewentualnie namiot :) , ale teraz sa inne czasy i być może w modzie jest pogonienie moto w celu zbobycia bubenów na alk i bilet do domu :)A tak na serio baw sie dobrze. Thx Irek.Na moto nie jade bo Witas nie jedzie czyli zostaje pociag.... ech jakos przezyje.Ale przynajmniej nie bede mial zahamowan w piciu :PJa tam moto bym nie sprzedawal tylko lansowal sie po polu i kasa (i nie tylko) sama by wpadala :P Przyjemnosci w Opalenicy zycze Edytowane 31 Lipca 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Pale dlaczego nie jedziesz do Opalenicy?? pogielo Cie? taka fajna ekipa na rajd sie szykuje...Wlasnie napiszcie co i jak kiedy jedziemy itp? Albo zadzwonie do Asmodana, bo on jest chyba nieco lepiej zorientowany.Generalnie Rajd zaczyna sie o 22, ale wpisywanie sie itp juz o 16, wiec dobrze bylo by sie w tych godzinach zmiescic :) proponuje wszystkim poczytac temat:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=75494&st=0i podjac decyzje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 czyli nocny rajd i powrót do Leszna czy nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja jade na rajd a po rajdzie spadam do poznania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 czyli nocny rajd i powrót do Leszna czy nocleg?Właśnie, jedzie ktoś na noc? :buttrock: Jak co to ja mogę, bo mi akurat pasuje, ale sam tam nie zostaje bo po co :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja bym był za noclegiem, po co w nocy wracać do domu.Pierun masz jakiś namiocik ?, jak nie to ja załatwie :)Piszcie co i jak i lecimy :D Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ja z tego co widzę (godziny rajdu) raczej odpadnę... chyba zrobię jakąś traskę w ciągu dnia, oby tylko nowe świece dotarły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To co o której jedziemy ? Ja sie piszę na nocke.Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) hej wszystkim :icon_razz:Stwierdzilysmy z Beti, ze najlepszy scenariusz bylby taki, zeby przyjechac tam przed 16, wpisac sie i zalapac na trase po gminie. Na nocny rajd zostajemy (Beti nie jest pewna swoich mozliwosci ale to sie da zmienic :bigrazz: ) i namiot bierzemy, bo nie chce nam sie o 3 w nocy wracac :icon_eek:Cytujac Beti: "pewnie umowimy sie kolo 13, wyjedziemy tak o 14 :) .. wiec przed 4 bedziemy" ps. patrzylam na pogode, w piatek pokazuje chmury i deszcze, ale sobota juz ma byc sloneczna, ew lekkie zachmurzenie, momentami nawet bezchmurnie :buttrock: Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez eyid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 BETI spoko pojedziesz za mną na rajdzie jak załączę swoje oświetlenie to będzie widno jak w dzień :) Mój plan był taki, żeby wyjechać o 16:00 wtedy w przybliżeniu byłbym na 16:45 pod Opalenicą na lansowane w paradzie czy czymś tam. Nie wiem jak będzie z umawianiem się bo wpadnie jeszcze kilku kumpli z Wrocławia. Jadę głównie na rajd, po nim wracam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Bestia, wielkie dzieki...czyli przygarniesz kropka :) :) :) (w roli kropka wystapi Beti:D) Czyli musze sie faktycznie zastanowic, hehe Eyid wszystko juz napisala. Ja tylko dodam, zebyscie niepozapominali latarek. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 podobno trzeba byc najpozniej na 16, bo wtedy beda zapisy (tak asmo powiedzial :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi