Ario Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A co Ario sprzedajesz swoją maszyne ? jak miałbym kupca to bym pogonił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ario to wrzuc na allegro / otomoto ogloszenie to sie przekonasz czy kupca bys znalazl za cene jaka dzis mowiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Bry.Już pytałem co niektórych na gg, ale zapodam temat tutaj.Jedzie ktoś na to spotkanie motocyklowe i rajd do Opalenicy?http://www.opalenica.pl/dir/grafika/wiadom...e_spotkania.jpgWiem że Asmo będzie, słyszałem że Witas się wybiera. Możemy się zgadać jakoś i spotkamy się np. w Kościanie, bo to po drodze... Ja bym chciał jechać na noc, namiot mam, ktoś reflektuje? (nie jest to propozycja matrymonialna :icon_razz:) Jak co to wbijać na gg :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 No ja bym sie chetnie przejechal ale Ania jest za tym zeby jechac na woodstock, zobaczymy jak wroci z nad morza czyli we wtorek.narazie szanse sa 50 na 50 :icon_mrgreen: i rosna wraz z liczba osob ktore do opalenicy pojada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) No ja chyba tez jade...gadalam dzisiaj z tata i mowil, ze powinien skonczyc moto robic do przyszlego weekendu. A jak nie, to moze ktos mnie wezmie jako plecak ;) Bo ja to bym sie chetnie przejechala. Witas, powiedz Ani, zeby nie marudzila i jechala na Opalenice..zreszta - jeszcze do niej bede pisac i gadac z nia, wiec szanse na to iz pojedziecie wzrastaja :) Tylko, zebym ja sie nie wylamala :P Witas, a kiedy ta dziolcha wraca z nad morza w ogole?? I jak tam moto, zrobiliscie wczoraj to co chcieliscie?? Edytowane 29 Lipca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja narazie nie wiem gdzie pojade i czy pojade bo potrzebuje aku.Ale w sumie to bardziej bym sie sklanial na woodstock ale samemu na moto nie pojade wiec szukam chetnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) na woodstock???!?!?! nie jedźcie tam! narkotyki, alkohol i w ogóle!! :banghead: @Pale moto może wystawię jak zrobię błotnik :icon_eek: Edytowane 29 Lipca 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 przeczytalem na temat opalneicy i powiem wam szczerze ze pomimo tego ze nikt o nas nie pomyslal i nie zaproponowal to moze sie z kama skusimy......hehedawajta znac jak wyglada postep w tej sprawie iz kimewentualnie mielibysmy zacsczyt pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witamja na opalenicy bede ale ja lece z poznania, z leszna to nie mam pojecia kto bedzie lecial, wiem ze bestia byl za wypadem na ten rajd jak z nim gadalem ale to musi sam sie wypowiedziec.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 YO ludziskaJadę napewno ale na sam rajd nie zostaje na noc. A ciebie Matys osobiście poinformowałem o tym rajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wszystko ok, tylko , że podobno ma być fatalna pokoda. I co w związku z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 na woodstock???!?!?! nie jedźcie tam! narkotyki, alkohol i w ogóle!! :)@Pale moto może wystawię jak zrobię błotnik :)Ario a czego wiecej od zycia chciec :DAty rob fazera i spylaj :bigrazz: Wszystko ok, tylko , że podobno ma być fatalna pokoda. I co w związku z tym ?No tak weekend i deszcz to taki standart widze. A co tam znowu bedziemy mokrzy jak prawie w kazda sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No dobra zobaczymy, co z tą pogodą, jak nic się nie zmini w moich planach i pogoda nie będzie najgorsza to też polecę na ten rajd. Witas, jak tam koszulki ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 O Irek ale trafiles :) koszulki dzisiaj do mnie doszly, nie sa takie jak myslalemze beda, ale i tak sa fajne :) Na Rajd ja tez raczej pojade, zobaczymy co bedzie z pogoda, jesli w sobote bedzie padac to sie pomysli wtedy :P prz okazji w sobote moglbym rozdac koszulki i odebrac kase ;) Ario dzieki za linka, niestety najpierw musze B6 sprzedac, a to pewnie dopiero we wrzesniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Tak wiec ja jade na woodstock :D Czy motorem czy nie to jeszcze nie wiem bo musze miec aku i kogos jeszcze chetnego zeby ze mna jechal bo samemu nie pojade.Jacys chetni :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi