Kaze Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Tak się składa że dostałem ten kask na zmiane od kuzyna bo stary się rozbił i chciałem się dowiedzieć czy to się nadaje do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 A ja sobie zamierzam kupic jakis kask crossowy na wiosnę najlepiej tak do 300 zł ktore modele byście mi polecili?Myślę że w tej cenie znajde coś dobrego :buttrock: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 dołoz troche kasy i kup Lazera http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...nt&id_ass=958up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy ktoś z Was użytkował może kask HJC? Może ktoś miałby coś do powiedzenia na temat tego kasku. Właśnie zamówiłam teraz taki i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej niż podstawowe katalogowe informacje. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy ktoś z Was użytkował może kask HJC? My mielśmy te kaski w sklepie. Kupiło je wiele osób i sa zadowoleni. Wagowo średnio stoją ale mają duzy otwór na gogle dzieki temu łatwo je wpasowac i nie praują za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wiam.Wczoraj kupilem AGV AX-6 za 540złNarazie niewiele moge o nim powiedziec :( Waga 1250g, calkowicie wypinane wnetrze.Kupilem w InterMotors. Cena w sezonie 2005 to 850zł ;) wiec chyba dobra cene dostalem ;)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam co sadzicie o goglach Progrip 3304 ?? stosunek ceny do mozliwości tego modelu chyba jest dobry?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82641724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja jeździłem w też Pro Gripa ale nie pamiętam modelu.Naprawdę gogle godne polecenie,do wykonania tez nie było zastrzeżeń,te gogle było z podwójną szybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_RK Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 ten kask jest ciekawy i cena przyzwoita jak na technologie wykonaniahttp://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ment&id_ass=956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agniecha Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 MX6 Lazera to naprawdę bardzo dobre kaski, sama jeżdżę w starszym modelu tzn. w MX5 i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 MX6 Lazera to na prawdę bardzo dobre kaski, sama jeżdżę w starszym modelu tzn. w MX5 i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam.Też mam MX-5 i jestem z niego zadowolony, jedynie płetwa odpadła bardzo szybko i nawet nie wiem kiedy i gdzie.Tylko, że ja mam modelz 2003 roku który waży 1400g a MX-6 1250g więc może czas na zmiany tymbardziej że jest teraz na niego dobra cena. Co do gogli to miałem Progripy takie najprostsze z pojedynczą szybką ale je utopiłem w bagnie na poligonie i zakupiłem Scotty 89X Enduro z podwójna szybą.Na początku myslałem, że Scootty są dużo lepsze bo przedewszyskim nie parowały tak jak te poprzednie co było efektem oczywiscie podwójnej szybki.Ale po dłuższym używaniu (jeden sezon) okazują się mało wytrzymałe, pianka mi się rozdziera i szybka rozdwaja na końcach co powoduje nabieranie kurzu, no i uciskaja trochę nos.Trzeba będzie je jak najprędzej zmienić i zastanawiam się nad powrotem do Progripa i dokupieniem do niego podwójnej szyby bo chyba w standardzie nie ma przynajmniej w tych podstawowych i srednich modelach.Na + Progripa przemawia jeszcze to, że jego wszystkie szyby mają możliwośc montowania zrywek bez dokupywania jakichś dodatkowych pierdułek. Mam tez rekawice Scotta Anheim 2005 i nie powiem bo sa dość wygodne ale też zaczęły sie sypać po jednym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Zakupiłem progripy i wyglądają bardzo solidnie pod względem wykonania szyba jest typu light sensitive czyli troche ciemnieje pod wpływem światła, no i oczywiście jest miejsce na szybie na zrywki, gumka z paskami silikonowymi, no i jedna wada dla ludzi któży w terenie lubią sie pokazać na gumce niema loga tzn jest ale lekko wytłoczone mi to osobiście nie przeszkadza, bo jak to mawiał muj kolega na wyglądzie sie nie jeździ :D a co do lazera MX6 to jest to naprawde dobry kask kumpel jeździ w nim jakoś już cztery miechy i mówi że sie sprawuje świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 mam pytanko dotyczące kasków: kupiłem gogle SCOTT Enduro 89 X i chciałbym kupić kask UVEX CX czy będzie to ze sobą współgrało? Przymierzałem gogle do kasku kumpla i do jego nie pasują, bo lekko opierają się o ścianki boczne.Kask chce kupić przez internet dlatego nie mam jak przymieżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 SiemaMam pytanie, gdzie znajde w Krakowie kask AGV RC-5 ? Dokładnie to w jakim sklepie i na jakiej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Przymierzałem gogle do kasku kumpla i do jego nie pasują, bo lekko opierają się o ścianki boczne może twuj kumpel ma jakiś dziwny ten kask :> gogle sa robione zazwyczaj tak ze pasuja do kasków typu enduro/cross a scotty napewno do takich należa więć myśle że napewno bedą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi