Gość bartek244 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mam problem z moją dt przywiozlem ja z niemiec prawie wszystko jest ok tylko ze: gdy jadąc ruszm z 1 potem 2 i gdy chce 3 to bbuuuuu no i jak trzymam na gazie to strzela tak jakby co zrobić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 jaka to dt ?? 125?przy jakich obrotach strzela na 3 biegu? a do jakich wkręca sie na 1 i 2 biegu?baaardzo słabo to opisałes, ale jesli to 125-ka to stawiam na zablokowaną kostke cdi. jak to zrobic?? a ch*j go wie, sam próbuje do tego dojśc ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Polecam: http://homepages.compuserve.de/a125ccm/tun...ning/tuning.htmStronka niestety w calosci po niemiecku, ale zawiera naprawde duuzo uzytecznego materialu, moze uda wam sie rozwiazac swoje problemy ;) Pozdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek244 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 teraz to juz sie slabo wkreca na obroty a jest to 125tka to cos powinno byc z tego motorka . mialem kiedys mtx i hodzil jak burza a ta yam dt 125 zachowuje sie jak by miala ze 59ccm. z początku gdy ją przywiozlem po malym przeglądzie chodzila ok! ale teraz mmmmmjest tak ze gdy a jalowym ja gazuje to jedno wejscie na wysokie obroty (7-9 tys) puszcze gaz i znów chce przygazowac a ona strzela i to samo przy jezdzie 1potem 2 a gdy 3 to bbuuu lub chcial bym na 2 do konca pociagnac to 9tys i bbuu co zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 to raczej sprawa gaźnika,proponuje przeczyścić,ewentualnie z dyszami moze byc coś nie tak.Ja fachowcem nie jestem ,pisze tylko co mi sie wydaje,ale lepiej jak sam nie wiesz udać sie do jakiegoś znawcy lub serwisu ;) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 to raczej sprawa gaźnika,proponuje przeczyścić,ewentualnie z dyszami moze byc coś nie tak.Ja fachowcem nie jestem ,pisze tylko co mi sie wydaje,ale lepiej jak sam nie wiesz udać sie do jakiegoś znawcy lub serwisu ;)Popieram przemowce. Stawiam na lewe powietrze. Wykrec, przeczysc i starannie skrec gazniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek244 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 gaznik powiadacie hmm, czyscilem hyba ze 4 razy i nic tylko niewiem na jakim poziomie powinien byc ustawiony plywak???? ma dt zachowuje sie tak jakby to zaplon bo kiedys mi tez tak raz zrobila i wykrecilem swiece zamienilem na inna i bylo ok ale niejestem pewny czy to akurat to1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 świeca jest bardzo delikatna, małe puknięcie i do wyrzucenia, czasami może paśc po 2-3 min pracy, wymień świece na nową Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek244 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no pomozcie co z tym zrobic?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ustaw zaplon. Zrobilismy tak u kolegi i odrazu pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi