Conqueror Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam.Jak w temacie. Zastnawia mnie gdzie są najlepsze oferty cenowe. Niemcy?.... z może Holadia czy taż Anglia????? Nie mam zielonego pojęcia w tych sprawach a mam możliwość pojechania praktycznie wszędzie za free! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Nie lubię upominać, ale jak czytam w temacie "Z kąd", to aż mnie w dołku ściska. Najpierw popraw swoje "pojęcie" o polszczyźnie, a potem jedź gdzie chcesz. Pozdrawiam i bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ... nie jesteś pierwszy który mi to już wypomniał:) Może "skąd" -- to chyba jest poprawne.... szczerze to nie słyszę niektórych literek (mam podobno dysleksję czy jakoś tak...) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Najłatwiej zgonić na coś tam, a może lepiej się przyłożożyć do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 racja....!!! Właśnie dzięki temu nie robię już aż tak dużo "byków" ale czasami zdarzają mi się rażące błędy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak to skąd - z Reich`u :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Najłatwiej zgonić na coś tam, a może lepiej się przyłożożyć do naukimrymek nie masz chyba pojęcia o czym piszesz. Albert Einstein był dyslektykiem i błędy robił do końca życia a jakoś nie chce mi się wierzyć w to że do nauki się nie przykładał jego nauczycielka mówiła mu że do niczego w życiu nie dojdzie(takie byki stawiał). Ja walcze z dyslekdja już ponad 10 lat i mimo IQ więkrzegi niż średnia(niektórzy myślą że ci którzy robią błedy są głupsi) ciągle zdażają mi się błedy, ale wróćmy do tematu nigdy nie sprowadzałem moto ale jeśli włosi traktują motocykle tak jak swoje auta to szczerze odradzam włoskie sprzęty(chodzi mi o te użytkowane we włoszech niekoniecznie tam produkowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 nigdy nie sprowadzałem moto ale jeśli włosi traktują motocykle tak jak swoje auta to szczerze odradzam włoskie sprzęty(chodzi mi o te użytkowane we włoszech niekoniecznie tam produkowane)Popieram. To się pono odnosi do wszystkich południowców. Temperament, wicie. Najlepiej by było sprowadzić z Arktyki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 sprowadzić z Arktyki nie no z afryki?? przez pierwsze 6 miesięcy wygrzebywał byś z moto zakamarków piasek hahaha :-D :-) :-D :-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Mrymek ! zrozum,że niektórzy mają problem z ortografią w wyniku dysgrafii i dyslekcji.To są ułomności jak zez czy jąkanie. Czy jak widzisz kogoś kulejącego na protezach polecasz mu aerobik :?: Rozumiem ,że Ty jesteś ideałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 moj ojciec jest mgr inzynier elektryk , pracuje na bardzo powaznych posadach i rownierz jest dyslektykiem, wszytskie maile pisze najpierw przez worda wiec jest na to wcale nie pracochlonny sposob. Ale ok , zeby nie bylo OFF TOPIC to napisze ze najlepiej sprowadzic z NRD :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Kilka lat temu gdy wozilo sie jeszcze skladaki, to ceny motorkow chyba byly najnizsze we Francji, w Niemczech srednio 20-30% drozsze, ale z reguly stan byl lepszy. Nie wiem jak teraz bo juz w tym nie siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Najłatwiej zgonić na coś tam' date=' a może lepiej się przyłożożyć buhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahaha nie dawajcie mi ostrzezenia, ja poprostu niemoglem sie powstrzymac a co do Ciebie mrymek to, to co teraz wkleilem powinno byc dobra lekcja dla samego Ciebie :-D (jestem dyslektykiem i zle mi z tym nie jest, a wypowiedzi takie jak twoje wiesz gdzie mam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Najłatwiej zgonić na coś tam' date=' a może lepiej się przyłożożyć buhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahaha nie dawajcie mi ostrzezenia, ja poprostu niemoglem sie powstrzymac a co do Ciebie mrymek to, to co teraz wkleilem powinno byc dobra lekcja dla samego Ciebie :-D (jestem dyslektykiem i zle mi z tym nie jest, a wypowiedzi takie jak twoje wiesz gdzie mam...)Czy nie widzisz roznicy miedzy bledem ortograficznym a zwykla literowka? Czy w tym kraju modne stalo sie olewanie zasad pisowni? Rosnie pokolenie imbecyli! Pewnie-teraz co drugi jest dys cos tam. Najlatwiejsza to wymowka, ciekawe ze kiedys tego nie bylo, kazdy musial pisac jak czlowiek a nie jak mu sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Czy nie widzisz roznicy miedzy bledem ortograficznym a zwykla literowka? Czy w tym kraju modne stalo sie olewanie zasad pisowni? Rosnie pokolenie imbecyli! Pewnie-teraz co drugi jest dys cos tam. Najlatwiejsza to wymowka, ciekawe ze kiedys tego nie bylo, kazdy musial pisac jak czlowiek a nie jak mu sie podoba. a widze... ale po co on go nawraca jak sam sie myli??hee? i nie nazywaj mnie imbecylem prosze grzecznie... tak pozatym to wszyscy mowia o tolerancji, jacy to powinnismy byc tolerancyjni, a przy najblizszej okazji tylko jebi* czlowieka jak tylko sie da :? czy czlowiek nie moze miec juz takiego slabego punktu jak ortografia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi