Konował Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Instalacje gazową od roku posiadam w samochodzie. Nie jestem z niej zadowolony. Początkowo były problemy z wyregulowanie' date=' Po około 9 miesiącach musiałem wyremontować silnik. Mechanik stwierdził , że gaz powoduje szybsze zużywanie się silnika. Koszt około 2500zł. :P[/quote'] Mechanik powiedział co wiedział :P ,gaz może przyspieszyc wypalenie zaworów i gniazd zaworowych jak bedzie nieodpowiedni skład mieszanki,po to są przeglądy żeby takie rzeczy sie nie działy,albo zmień stacje serwisującą instalacje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Gdy ktos ustawi instalację oszczednie to mieszanka jest zbyt uboga i silnik sie przegrzewa i dostaje mocno w dupe. J na gazie mam 15 tys i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a czy ja moge przed tobą wystąpic ?????????????Pamiętam Twój poprzedni avatar, więc.......strach się zgodzić :P :) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi