Kilvov Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Próbujesz mnie sprowokować do kłutni mistrzu ? :? nie, a wręcz powiedziałbym nawet, że to Ty zacząłeś od Nie lepiej zacząć zbierać na porządniejesze moto i na prawko które już/dopiero za 1.5 roku , u mnie na osiedlu kumpel ma nsr`ke - najlpsze jest jak odpala moto ... podchodzi ludzie sie gapią jak nie wiem co i rusza a tu bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz próbujesz tu ośmieszyć 'bzykanie' silnika? proszę, jedź sobie do woli. Ale kwestionowanie doświadczenia jakie zdobywa się przez 2 lata jazdy na A1 jest... hmm... WEDŁUG MNIE nierozważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ale kwestionowanie doświadczenia jakie zdobywa się przez 2 lata jazdy na A1 jest... hmm... WEDŁUG MNIE nierozważne. Gdzie ja to napisałem????? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ale kwestionowanie doświadczenia jakie zdobywa się przez 2 lata jazdy na A1 jest... hmm... WEDŁUG MNIE nierozważne. Gdzie ja to napisałem????? :roll: Nie lepiej zacząć zbierać na porządniejesze moto i na prawko które już/dopiero za 1.5 roku to logiczne, że jeśli zamiast jeździć będzie się zbierało kasę to doświadczenia nie przybędzie :peace: nie mialem zlych intencji, mam nadzieję, że nie żywisz urazy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Tylko sugerowałem zbieranie pieniędzy, nie napisałem "Nie warto nic kupować tylko cały czas zbierać pieniądze przez 2 lata"Zrobiłem a1- 2 miesiące temu ale sprzedałem moto właśnie żeby abierać juz kase na coś lepszego co nie znaczy że wszyscy mają tak robić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A ja np. nie mam ochoty zbierac na cos wiekszego NSR125 w zupełnosci mi wystarczy jak wkoncu na nią uzbieram...Nie kazdy marzy o 300 na godzine. Lubie szybko jezdzic ale z rozwaga i pewnymi granicami. Ale wlasnie kobiety chyba inaczej do tego podchodza. Tylko nie mieszajmy dalej tematu...Kolega dostał te moto od rodzicow i jezeli spodoba mu sie zycie motocyklisty :) to się ładnie nauczy jezdzic i moze po jakims czasie przesiadzie sie na cos wiekszego. I zycze mu szybkiej nauki jazdy i spokojnych dróg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Maniek - skad jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Hmm chyba ucichło...Napisał raz i tyle :roll: Wiadomo ze z Polski... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 chyba dobrze ze ucichlo bo ten temat sensu nie ma :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A jesli on stwierdzil, ze jest kozak i sam sie nauczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A jesli on stwierdzil, ze jest kozak i sam sie nauczy? My itak na odległość wiele mu nie pomorzemy :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Albo poćwicz ruszanie na początek ...Odpalasz wciskasz sprzęgło do końca manetke gazu na max odkrecasz i jak najszybciej posc sprzęgło :-) :) może lepiej nie piszcie takich rzeczy bo jeszcze to na poważnie weźmie. Chłopakowi się pewnie myli włącznik świateł ze skrzynią biegów a ja widzę że niektórzy go tu już na kole uczą jeździć ;) [nie bierzcie tego na serio] @maniekjak nie możesz się nauczyć ruszać to zró tak:odpalasz, wbijasz jedynke i bez dodawania gazu powoli puszczasz sprzęgło. Jak już czujesz że zaczyna jechać (albo gasnąć :P) to dodajesz troche gazu. Ja się w ten sposób uczyłem i po kilku razach wyczaiłem ile gazu dodać i ile sprzęgła odjąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Albo gazu do polowy (masz obrotomierz wiec do 3 tys obrotow) i puszczasz leciutko sprzeglo. I jak zacznie jechac to tak trzymasz dodajac gazu leciutenko (nie wiecej niz 5 tys) i puszczasz sprzeglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 taki pisanie nie ma raczej sensu bo watpie zeby sie nauczyl przez internet :? a poza tym nie wierze , zeby nikt z sasiedztwa albo zaden znajomy nie umial jezdzic na motorze i nie nauczylby cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nauczy się na własnych błędach - ja np. uczyłem się na komarze już jak miałem 6 lat wsiadłem odpaliłem (później nie mogłem wyłączyć :-D ) i na jedynke bez sprzęgła i później na 2 też bez sprzęgła (bez powietrza w obu kołach :-) ) ale wtedy ta prędkość wydawała mi się kosmiczna 8O A taka NSRka jest szybsza niż komarek :twisted: napewno twój dziadek jeździł kiedyś jakims komarem to wie co i jak (mniej więcej 8) ) pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tata na 99% tez wie. Ale on juz pewnie smiga :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi