eloelo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dr nie ma blokad i od DT80 jest lepsza pod kazdym wzgledem takze nie ma sie co zastanawiac ( w koncu Suzuki )Co do tej wypowiedzi sie do konca nie zgodze :)bo DR prawda jest pod kazdym wzgledem lepszaale " w koncu suzuki " jest pojeciem mylnym poniewaz to yamaha robi najlepsze motocykle ;)ale akurat dt 80 to totalna porazka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 poniewaz to yamaha robi najlepsze motocykle Heh żebyś się nie zdziwił że najlepsze motocykle robi Honda :-) Każdy chwali swoje :P .W sumie Honda a Yamaha to to samo Honda czerwona a Yamaha niebieska ;) .Ważne że Made in Japan :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dt 80 to totalna poraszka ..."Poraszka" to może i jest, ale porażka to napewno nie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 najlpesze motorcykle robi herley :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 akurat dt 80 to totalna poraszka ... Jak na tamte lata to bardzo wytrzymała i dosc nowoczesna konstrukcja która akurat w tym do czego zostala stworzona elegancko się sprawdza. Dlatego nalegam zebys uzasadnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wysokość siedzena czy jest możliwość obniżenia i czy wyżej się siedzi niż w dt 80 po zniżeniu na sam dół to dla mnie bardzo ważne P.S Mam 170 cm wzrostu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Suzuki dr 125 wydaje mi się że jest niższe od Dt,zresztą Dr ma bardzo miękkie zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No moze dt nie jest taka totalna porazka, za mocno to ujalem...Ale moim zdaniem chyba lepsza jest juz ts'ka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Każdy chwali swoje .Ja chwale Suzuki a jezdze na Kawasaki (do ktorego rowniez nic nie mam tylko ta Yamaha mi podpadla ;) )Dlatego nalegam zebys uzasadnił.ALez prosze :) . Bardzo duza waga jak na swoja klase, kiepskie prowadzenie w terenie, zawieszenie takze slabsze niz u konkurencji no i te 10-12km... Podsumowujac sprzet nie do zajechania ale raczej w lajtowy teren.P.S Mam 170 cm wzrostu Chłopie ja mam mniej i latam na CZ typ 516 ktora ma siedzenie na wysokosci metra (wyzej niz Wr426 czy ktm exc525 :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 enduroguy wypowiedzial sie za mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 WıtajcıeNo wıec zaczne od tego ze slabo szukales bo ja jakıs czas temu sam sıe zastanawıalem nad jednym z tych sprzetow ale jak sıe przejechalem na dt 80 po tunıngu na 110cm z wydechem Gıanellı to uznalem....nıe ma sensu.Tak wıec bylem pewıen dr 125. Jednak czesto bywam u Enduroguy-a ı po tym jak przelecıalem sıe w sandalach ı krotkıch spodenkach na dt 125 uznalem ze to musı byc 2t! Tak wıec jestem teraz w trakcıe kupowanıa pewnego sprzeta (tylko przejscıowo).Na dr sıe wczesnıej napalılem ı musze cı powıedzıec ze sprzet naprawde fajny mam wıele fılmow ı mozna pojezdzıc. Sam latalem na Yamasze Tw 200 Tomka Kulıka ı bylo naprawde fajnıe! Jeslı chcesz lajtowo polatac ı nıe chcesz aby maszyna duzo palıa a nıe planujesz zostac wyczynowcem kup DR! Jednak pamıetaj ze z czasem apetyt rosnıe a dr przestanıe cı wystarczac. 2t o tej samej pojemnoscı ma moc 2razy wıeksza wıec masz zdecydowanıe wıekszy jej zapas.Pozdrawıam z Turcjı Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a przesłał byś mi te filmiki albo powiedziałbyś gdzie je ściągłeś z jakiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 www.dr125.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 A MOŻE COŚ PO POLSKU ZNACIE :roll: A NIE PO NIEMIECKU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 moim zdaniem sie oplaca,bo moto sa luxik i mozesz wyrwac jakis rocznik 1997 za 3700-4000.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi