edzio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem czy są jacyś chętni na wyjazd z Warszawy i okolic na chmielaki (dożynki chmielowe)do Krasnegostawu 50 km za Lublinem w kierunku na Zamość w drugi łikend września 9,10,11.My wybieramy sie ja i moja kochana na 2 czoperki może dołaczy do nas kolega trzecim.Postaramy się wyjechać we wczesnych godzinach popołudniowych w piątek żeby zająć przyzwoite miejsce na polu namiotowym nad rzeczką (darmowym).Mozna tam rozpalać ogniska,piwo za grosze,ipreza do niedzieli(muzyka przy każdym stoisku z piwem) można potańczyc,frekwencja to około 200 motorków i ponad 20 tys.ludzi.Chętnych zapraszam Edek 0226854321,506436737 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 to słuszna koncepcja :-) będę jechał ale nie z Wawy, więc do zobaczenia na miejscu, i jeszcze coś... - z uwagi na bliskość do granicy (~100km) może warto rozważyć niedzielny wyskok do Lwowa (~200km), choć pomysł ma jedną wadę... wiadomo że w sobotę się gazuje trochę; ewentualnie przed imprezą czyli w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A no właśnie zupełnie zapomniałem o Chmielakach. Teraz muszę wybrać Bluesa w Kole albo Chmielaczki :roll: hmmmm. Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Lwów jest tam cały rok a Chmielaki raz w roku,niema sensu gdziekolwiek jeżdzić a impreza nie zaczyna się w sobote tylko już w piątek więc poco to marnować taką okazje Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 8O w krasnymstawie, jakbym odebrał prawko do tego czasu to może się pojawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Fakt, Edek ma rację... z tym wyjazdem do Lwowa to nie do końca dobry pomysł. W ub. roku przy wyjeździe z Krasnegostawu stały dwa radiowozy i każdy wyjeżdżający dmuchał w balonik :D .. a w końcu nie jedzie się tam popatrzyć na namioty z browarem tylko ;) ;) :) Poza tym może i z Chmielaków do Lwowa jest 200km ale juz z Lwowa do W-wy jakieś 450. A 650km w jeden dzień to deko przydługa traska, biorąc pod uwagę że trzeba by jeszcze ten Lwów obaczyć 8) Dla zainteresowanych:http://www.bractwopiwne.pl/?lt=&yy=7&id=17...ang=pol&men=arthttp://www.krasnystaw.pl/chmiel/chmielaki_2005.htm R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ok przekonaliście mnie, Lwów nie Gołota... lepiej skupić się na degustacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi