kaburas Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 cze. trzeba rozbierac sprzegło żeby je zdjąc z wału. czy powinno zejść w całości??????? i czym wy je zdejmujecie? takim zwyklym sciagaczem do łożysk??, czy jakims specjalnym,jeśli tak to napiszcze jak wykonac taki sciągacz. prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 sprzeglo schodzi w calosci jest ono nabite na wal. moze dasz sobie rade sciagaczem do lozysk a specjalny sciagacz nie jest bardzo drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 napewno nie jest gdzies przykręcone pod tarczmi czy zabezpieczone?????kupiłem sciagacz do sprzegła do etz zakrecilem krece,krece... ukreciła sie sroba (twarda),probuje sciągaczem do lożysk zakrecam, nic,wale młotkiem po sciągaczu,nic sie nie ruszyło. jak to zdjać??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Witam. Sprzęgło na pewno nie jest niczym zabezpieczone. Te ściagacze ze sklepu są dość lipne najczęsciej, ja mam robiony przez znajomego naprawdę porządny i nie mam z tym problemu. Co prawda muszę czasami użyc jakiejś przedłużki, ale puszcza. Nie pozostaje ci nic innego jak rozwiercenie tego ściągacza, znalezienie nowej śruby i próbować. Tutaj niestety bez porządnego sprzętu jest ciężko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi