Gość brys Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Zeby silnik 4T krecil takie obroty to az dziw bierzeDlaczego uważasz że 4T niemoże a 2T może :?: 8) Co ciekawe 18-konne Suzuki dokręcało się do 18 000 rpm i były to najwyzsze obroty podane dla silnika 2T :) V-max 180km/h :D Tylko przeraża mnie jego 14 biegów :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 RC50/2 z 1965 miała 15hp/20000rpm 10 biegów vmax 170km/h i oczywiście jak na Hondę przystało silniczek czterosówowy ) Zeby silnik 4T krecil takie obroty to az dziw bierze. kiedys na allegro widzialem jakas sportowa 400ke (nie wiem czy to przypadkiem nie byla cbr), ktorej czerwone pole konczylo sie na 21 czy 22 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 A R6'tki,GSXR'y,ZZR'y itp. to mają czerwone pole od 16tyś,więc co to dla fachowca zrobić 20tyś? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 No nie mowie tu o WSZYSTKICH 4T bo kazdy wie, ze R1 czy inny scig powyzej 125 zrobi takie obroty, ale porownajcie sobie to do np. Knighta, tez 4T i tez 50 ale juz obroty nizsze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 knight to inna konstrukcja z innych materiałów.. niema co porównywać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Tak samo jak RC50/2 z 1965 do nowych 4T jak R6 itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Mozna miec takie 50 ktore rzeczywiscie beda lecialy baaardzo duzo, jednak lepsza opcja(tak mi sie wydaje) jest aby motorower jechal te 80-90 mial dobra przyspieche i zeby silnik nie byl wyrzylowany. w to to akurat watpie... moze wysylowany w mniejszym stopniu...125 - 2T , djamy na to NSR, do 7 tys.(bodajze) to chodzi jak komarek, a odglos wydaje taki że mi się wydaje że jakiś Ogar jedzie.moze tak ma ta twoja nsr`ka na ktorej jechales. ja mam 80tke i jakos nie powiedzialbym ze ma dziwek jak komarek. chociaz wydech seryjny(tyle ze troche wybebeszony) to jak sie go jeszcze wepnie na obroty to nikt nie powiedzial ze to motorower... coprawda nie rowna sie z zadna ninja czy czyms w tym stylu, ale nie jets na tyle cienki zeby go z komarkiem porownywac... gorzej troche z apriliami RS 50/80.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 chociaz wydech seryjny(tyle ze troche wybebeszony) to jak sie go jeszcze wepnie na obroty to nikt nie powiedzial ze to motorowerTo rozumiem, że masz ''rasowego'' ścigacza mknącego 280kmh :mrgreen: Co?Dzwięk w RS zly?Zapodaj swój wydech,zobaczymy :twisted: Ps.Zaraz sie rozpęta pieklo,ale o to chodzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Siwy ty nigdy nie odpuszczasz ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 To rozumiem' date=' że masz ''rasowego'' ścigacza mknącego 280kmh [/quote']nie, wygladem moze przypomina scigacza, ale wciaz jets to motorower ktoremu ledwie idzie przebic setke. na RS nigdy nie jezdzilem, ale nieraz slyszalem i te starsze i te nowsze. dzwiekuem sie po prostu nie rownaja. wybacz jesli cie urazilem ale takie jets moje zdanie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 RS faktycznie pierdzi a mbx magneta z tego co wiem ma dosyć niski dźwięk jak na 2T 50cm3..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Rożek-zgadleś :-) A GT zawsze coś powie negatywnego na temat RS...co one Ci zrobily? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 moze tak ma ta twoja nsr`ka na ktorej jechales. ja mam 80tke i jakos nie powiedzialbym ze ma dziwek jak komarek. chociaz wydech seryjny(tyle ze troche wybebeszony) to jak sie go jeszcze wepnie na obroty to nikt nie powiedzial ze to motorower... coprawda nie rowna sie z zadna ninja czy czyms w tym stylu, ale nie jets na tyle cienki zeby go z komarkiem porownywac... gorzej troche z apriliami RS 50/80.. stary, wyglada to tak jakbys nie chcial sie przyznac do tego ze twoja nsr pierdzi, zrozum, 2t zawsze pierdzi chodzby nie wiem co. Nie ma co porownywac bo kazdy silnik dwusuwowy pierwdzi na swoj sposob, kazdy troche inaczej(konstrukcja silnika jest taka a nie inna) Nie wierze w to ze nikt nie powiedzial ze to motorower, takie cos mozesz wciskac ludziom ktorzy sie nie znaja i kompletnie nie maja o tym pojecia. Sorki ze tak sie rzucam ale nie lubie jak ludzie sie kłucą ktory moto mniej pierdzi - nie chcesz zeby ci moto pierdzialo-kup 4t i po sprawieTyleps. chetnie posłucham dzwieku twojego rasowego scigacza :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 zauwazcie ze ja nie powiedzialem ze on nie pierdzi- "pragne" tylko abyscie nie porownywali go do komarka. i nie powiedzialem ze to rasowy scigacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A GT zawsze coś powie negatywnego na temat RS...co one Ci zrobily? :twisted: GT tak ma ;P ale to prawda nie da się ukryć.... moze i rs jest szybka jak na swoją klase ale ma tez minusy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi