Gość vwgarbi1971 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam. Mam fajny motór MZ i tenże spędza mi sen z powiek.Nierówno chodziłl a teraz kicha totalna. Za samochodem ciągnięty nawet nie duknie.Miałem pęknięty pierścień ale po wymianie nic............ dalej to samo.Zapłon cacy. gażnik i paliwo też.,spręż niby jest ale sprawdzany palcem. Kto jest w temacie zwei takta (etz) niech podpowie(moze zimering albo uszczelka)Pozdrowienia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Za samochodem ciągnięty nawet nie duknieCiągaj dalej motocykl za samochodem.Życzę powodzenia. Albo może wymontuj silnik i jeździj z górki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vwgarbi1971 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 No i co jeszcze "mondrego"? Jak wiesz cos to powiedz a jak nie to po co piszesz . Takich "doradców" to sie eliminuje z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Takich "doradców" to sie eliminuje z forum. Domorosłych moderatorów z przebiegiem 2 postów również :? . Temat przenoszę do 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi