Romek.RR Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Znalazłem w necie programy z testami na prawko. Nawet niezłe, jest też opcja egzamin, określony czas, 18 pytań, potem zdałeś czy nie zdałeś. Myśle że warte polecenia aplikacje, jeśli nie do tego żeby uczyć się przed egaminem, to do tego żeby sobie przypomnieć przepisy ;) . Jedyny error, to to że po jakimś czasie trza wysłać smsa (8 zł z groszami) żeby odblokować program. Ja wysłałem i mam ;) Oto one : Kategoria A (9,4 MB) Kategoria B (11,08 MB) Kategoria C (2,69 MB) Kategoria D (1,67 MB) Kategoria T (9,5 MB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Jedyny error' date=' to to że po jakimś czasie trza wysłać smsa (8 zł z groszami) żeby odblokować program[/quote']To jeszcze napisz kod z sms-a i po problemie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No właśnie ;) Ale lipa z tym płaceniem, a może ma ktoś program WinFor bo ja mam ale nie wiem czy nie najlepiej miec jakis aktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Nie ma problema. Ja dostałem kod : 15092901 (kat A)Z tym że nie wiem czy to nie jest tak że przy każdej instalacji kod jest inny, ale prubujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Dzięki zobacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Nie ma problema. Ja dostałem kod : 15092901 (kat A) Nie działa... Wygląda n a to ze zgubiłes jedną cyfre :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesey Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mogę komuś odsprzedać orginalną płytkę z testami za piątala - właśnie dzisiaj ZDAŁEM!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Co mi mogą zrobić za brak prawka jeśli mnie złapią na WSK 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 http://www.prawojazdy.com.pl Najlepsze testy i najlepsza stronka, jedyny minus to ta opłata za sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_p Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Brak prawka ostatnio ćwiczyłem300 PLN i pchankopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aranka Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Ludzie! To stac was na kursy, motocykle, a macie problem z 8 PLN za testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Ludzie! To stac was na kursy, motocykle, a macie problem z 8 PLN za testy? mozesz mi dac 8zl bo mi wiecznie mialo :) po 2 no i po co 8zl wydawac? skoro mozna miec to za free bo ten kod jest wielokrotnego uzytku... myslisz jak u nas w rzadzie porazka :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renata20 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 mozesz mi dac 8zl bo mi wiecznie mialo To rozumiem, że jak ci czegoś brakuje to idziesz kraść.To jeszcze tylko jedno pytanko, czy masz jeszcze jakiś znajomych, czy już ich okradłeś i czy jeszcze cię wpuszczają do domu? Taki mały złodziejaszek :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 mozesz mi dac 8zl bo mi wiecznie mialo To rozumiem' date=' że jak ci czegoś brakuje to idziesz kraść.To jeszcze tylko jedno pytanko, czy masz jeszcze jakiś znajomych, czy już ich okradłeś i czy jeszcze cię wpuszczają do domu? Taki mały złodziejaszek :-D[/quote'] ale grzeszysz inteligencja :-D a gdzie ja napisalem cos o okradaniu?kolega dal kod z wlasnej checi wystarczylo poprosic. To jeszcze tylko jedno pytanko, czy masz jeszcze jakiś znajomych, czy wszyscy sie od ciebie odwrocili bo taka madra jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam odświeżam temat, ma ktoś może testy na kat. A aktualne oczywiście dajcie znać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi