SimsonFun Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam sprzedalem Simsona i szukam jakiegos enduro 80ccm dla siebie nie dysponuje wielka suma bo tylko 1600zl ale mozliwe ze cos znajde licze tez na was przypasowala by mi jakas Honda MTX lub Yamaha DT (na Dt pewnie mnie nie stac). Jesl imozecie to piszcie o ciekawych ofertach!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Na forum posiadamy magiczną opcje "Szukaj" :!:Tam możesz znaleść wszelkie info o DT i MTXe A co do Ciekawych ofert to wejdź na www.allegro.pl (o tym też już było :!: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Info o Dt i MTX to ja nie potrzebuje bo znam te modele znam dosc dobrze. W tym poscie chodzilo mi tylko o jakies oferty (allegro.pl juz przerylem) chodzi dokladnie o oto czy ktos z forumowiczow nie posiada takowych modeli na sprzedaz itp. ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 http://www.gielda.motocykle.pl/orazhttp://www.enduro.pl/ogloszenia/ogloszenia.html Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dziekuje bardzo za linki jest tam kilka in teresujacych mnie ogloszen... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a moze jeszcze TS dodaj do swoich poszukiwan albo CZ :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja mam dla Ciebie wprost niesamowitą oferte zamkniecia twojego topicu , a warunki są o niebo lepsze niż na wszystkich sklepach aukcyjnych bo wszystko odbywa sie za darmo a przy tym szybko i bezproblemowo! .. :P CZ :twisted: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kup ts 50 super sprzet za mala kase i na pierwsze moto w rteren bedzie dobre. albo mtx 80 kupisz bez problemu nawet do 1000 zł (bez papierow) i tez fajnie sie jexdzi :evil: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 W gre wchodzi tylko motor z dokumentami A czy mozecie podac mi jescze jakies dokladne informacje na temat Suzuki TS?? czy ma dozownik czy jest chlodzona ciecza itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 czy ma dozownik czy jest chlodzona ciecza itp.W enduro/crossie dwusuwowym jest rada nei uzywaj dozownika...A jezeli chodzi o chlodzenie to wersja japonska jest chlodzona ciecza a chyba niemiecka powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dt??o tak!! najladniejsze motorki,ale nie za taka kase,chociazbys sie nawet baaardzo postaral. tski sa niedrogie,a bardzo dobre. a jak nie zwracasz uwagi na wyglad- to cz tez moze byc dobra!! pozdrawiam!milych poszukiwan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dt??o tak!! najladniejsze motorki,I najgorsze w teren.a jak nie zwracasz uwagi na wyglad- to cz tez moze byc dobra!! cz w rzeczywistosci prezentuje sie bardzo fajnie i wg. mnie jest pod kazdym wzgledem lepsza od DT125r (no chybaze brak dołu to wada ;) ) . Pozatym nie wiem czy zauwazylas ale kolega chce 50/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dt??o tak!! najladniejsze motorki,ale nie za taka kase,chociazbys sie nawet baaardzo postaral. tski sa niedrogie,a bardzo dobre. a jak nie zwracasz uwagi na wyglad- to cz tez moze byc dobra!! pozdrawiam!milych poszukiwan!Nie mo to jak wypowiedz profesjonalisty...my z enduroguyem milelismy dt 125 i wiemy co to za motor...nie polecamy, lepiej kupic cos troche starszego ale typu rxa albo kdxa...ale odszedlem od tematu...kolega napisal ze chce 80 ccm... wiec tska ze nieduze pieniadze bedzie najlepszym na to dowodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A nie lepiej troche pooszczedzac, poczekac i kupic cos mlodszego i lepszego? Pospiech w kupowaniu motoru to najgorsze co moze byc.Uwiez mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi