Niedzwiedz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zapraszam do Obejrzenia Fotorelacji z moich wycieczek motocyklowych wtym sezonie http://www.motocykle.domeczek.pl/Moje_podr...podroze2005.htm Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jak zawsze musisz mnie zdołować :arrow: chodzi mi o wprawne oko fotograficzne.... moim zdaniem kolejny Twój fotograficzny sukces...ja jedynie odnosze sukcesy w gazecie "Motocykl" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Noooo ładnie - był w okolicach (dolnośląskie) i nawet nic nie wiedziałem :twisted: też bym chętnie jakąś wycieczkę odbył. "Błędne Skałki" znam, a mógłbym jeszcze polecić Szczeliniec przy zejściu którego jest baaardzo miła chatka do spania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 :evil: Ładne okolice wspaniale widoczki super zdjecia ahhheeeehhhhhhh moze na drugi rok pzdro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 kurde nie poznaje kolegi, fajoskie zdjecia jak zawsze,pozdrowienia Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Kurcze jak znajdę troche czasu (tak coś koło listopada) to koniecznie bedę musiał powklejać troszkę fotek z wakacji :) Muszę przyznać, że Polska jest ciekawa turystycznie tylko szkoda, że drogi mamy takie a nie inne. Niedżwiedź gratuluje fotek! Ładniutkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Fajne fotki. Ja chyba muszę sie w końcu zebrac i tez pojechac gdzies turystycznie a nie tylko postój na tankowanie i dalej (zazwyczaj na jakąś imprezę :-D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi