grasser Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 k301 tzn tak na nich pisze ... troche do przodu ale dalej niemoge ich ustawic jak nalezy ... wycyszczone i za moment 3 podejscie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 to seryjne. tyle ze ja nigdy tam poziomu paliwa w komorze pływakowej nie ustawilem, wiec tu ci nie pomoge :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a IGLICA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 kurna, człowieku, 3 posty wyżej zacytowałem ci co napisałem 6 postów wyżej... licząc od góry na drugim wcięciu iglicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 powiem tyle... jeżeli rus("dotarty":P) ma jeździć to żadna książka nie pomoże... trzeba zrobić tak żeby było dobrze. Metoda prób i błędów,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 pytania natury technicznej ... na wcisnietej dzwigni sprzegla slychac jakis szmer/szum dobiegajacy z silnika ... to normalne czy cos jest skopane ? dodam ze podczas jazdy tego nieslychac... taki dosc cichy dzwiek .... Jak wcisniesz sprzeglo i slychac stuki badz szum to moze byc albo lozysko oporowe(to co jest z tylu skrzyni) uszkodzone, albo tarcz posrednia (tarcza metalowa pomiedzy dwoma ciernymiw sprzegle) ma juz wybite otwory na ktorych jest osadzona na kolkach.Jak wcisniesz sprzeglo to tarcze sprzeglowe sie rozchodza, i ona tez jest luzna i dzwoni.Szczegolnie fajnie slychac to żężolenie w kamazach ktore tez maja sprzegla dwutarczowe i tez maja tarcz posrednia.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 mam jescze jedno pytanie odnosnie urala M63 ... a konkretnie chodzi o regulator napiecia ... to jest oryginal czy jakis przeszczep ?od przodu na bialym tle jest czarna glowa lwa z korona a nad nia pisze "Elit Enterprises. INC" jelsi nie od urala to od czego ??instalacjha 6 V i dziala:P oczywiscie mechaniczny.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 jakby był oryginał to by było napisane bukwami....pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 tak dlatego sie zdziwilem i chciualem sie upewnic :> a wiec od czego to moze byc ?? :> [ Dopisane: 14-02-2006, 15:39 ]oks widze ze na temat regulatora nikt mi niepomoze ... wiec moze ktos wie czy mozna gdzies kupic nowe kontrolki takie jak do lampy od k750 ?? [ Dopisane: 03-03-2006, 16:34 ]hmm kolejne pytanie. mam lampke od k750 ale niema ona zadnego mocowania dla zarowek kontrolek ... same szkielka kontrolek sa nic wiecej ... mozna gdzies dokupic brakujace elementy ? tudziez jakis patent jak to zmontowac ? :> i jescze jedno pytanie ... moze troche dziwne ale ... ile kontrolek powinno byc w lampie od k750 ? :> mam 2 wstawione szkielka i jedna dziore wiecej (nie ta na stacyjke !) tam cos powinno byc czy to jakis 'patent' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi