rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 więc tak -moja dt 80 odpala normalnie, jednak podczas jazdy dusi sie, nie chce wejsc na wysokie obroty, nie schodzi z obrotow, nie chce przyspieszac. Czy moze to byc wina paliwa?? Zjawisko pojawilo sie wlasnie po tym jak dolalem paliwa. Jesli nie paliwo to co to moze byc??PILNE,prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 bardzo mozliwe sprubuj nowego paliwa z "lepszej" stacji:D a jak nie pomoze to przeczysc gaznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 świeca padła, lub zatkany kranik Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 gaxnik wyczysc to sprawia cuda :evil: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 to mi jeszcze powiedzcie gdzie jest gaznik i jak sie go czysci, jak widac jestem kompletnie zielony w mechanice:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 gaźnik to takie coś przed cylindrem, dochodzi do niego linka gazu i przewód paliwowy, z reguły ma kolor srebny i pełno wężyków od niego odchodzi, a tak naprawdę pojedź z tym do mechanika i nie kręc śrubkami co są tam Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wlasnie mam zamiar tak zrobic. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi