sandrasf Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam mam taką sprawe mogłby ktoś mi napisac jak to jest z numeracją rekawiczek na moto i jak sprawdza się jaką numerację sie ma :? bo ja nie bardzo wiem jaki rozmiar rękawiczek mogę sobie zakupić 8O Jesli taki temat juz był to sorki ale jest to dla mnie wazne bo potrzebuje na dziś tych informacji Ps : nie mam mozliwości przymierzenia tych rękawiczek :-x Z góry dziekuje :buttrock: Sandra :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 8/S 20 cm 9/M 22 cm ( te cyferki to obwód dłoni w centymetrach )10/L 23 cm11/XL 24 cm12/XXL 25 cm isnieje także rozmiar xs czli 18 cm, ale bardzo rzadko spotykany ( wiem bo właśnie takich szukałam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ooo dzieki dzieki :mrgreen: Własnie o to mi chodziło :buttrock: Uff :( PozdrawiamSandra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 XS i XXS, a nawet XXXS są w Niemieckich sklepach z akcesoriami (HG, Louis). Sa też rozmiary dziecięce w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja mam 20 cm czyli ładnie na S sie załapuje :P Dzieki jeszcze raz :( PozdrawiamSandra :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 http://kastor.ds.pg.gda.pl/~pirat/allegro/...rozmiarowka.jpguniwersalna rozmiarówka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi