wueska Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 nie planowanie głowicy nic nieda wsk 175 ma duże sprężenie :/ trzeba zrobić coś zupełnie innego :) na poczatek kupujemy tłok w skurterze dębicy oryginalny ;) teraz zajmujemy się otwarciem okien korygujemy czasy, tulejke brązową mozna by zastąpić łozyskiem igiełkowym i nie było by to az takie trudne. Gaźnik mamy pod nosem np. od jawy 350, wydech i tu sie pojawia problem 500zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A piotr7557, juz wysłałem pierwszy artykuł. Wieczorem postaram sie drugi wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://republika.pl/wsk_fenix/typy_wsk.htmlTak właśnie wygląda WSK M22 :)Wielkie dzięki za artykuły :-D Dziś zabieram się za moją Wieśkę. ;) A jak się niby zmienia czasy otwarcia okien :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 mój kumpel ma m22w2s2, super to śmiga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Czytałem troche te artykuły, i powiem szczerze że nic z nich nie kumam :roll: Może jak sie wiecej naucze to z nich skorzystam. Nie siedze w mechanice, potrafię złożyć i rozłożyć na części Ogara 205 i to są moje skromne umiejętności. Nie mam w domu odpowiednich narzędzi aby wykonać jakieś części samemu. Masz moze jakieś artykuły o tunningu możliwym do wykonania w domowych warunkach?? Pozdro PS. Zastanawia mnie jak inżynierowie wykrzesali 13 KM z WSK M22 125 i dlaczego nie wprowadzili tych silników do wszystkich Wiesiek :) [ Dopisane: 31-08-2005, 14:29 ]Przyjrzałem się tym tłumikom. Tu chodzi po prostu o zrobienie rezonansu do WSK prawda?? To jest nawet dobre ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie, zaraz... to chyba m21w2s2... no taka właśnie cross, gaźnik bing, wydech górą. splanowana głowica, silnik 175. pomarańczowa, wiec ma xyve KTM :). lataliśmy po lesie (ja ural solo, on wiesia) i miałem problemy zeby za nim gonić. serio, fajny sprzecior. i dźwiek :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie ktm tylko czerwień meksykańska:p:P wykrzesali normalnie to zmnieszony silnik 175 :) porostu ma inny cylideri tłok wszystko inne jest takie jak w 175 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Artykuł następny jest ciekawszy i są tam opisane popularniejsze modyfikacje, jak nie najpopularniejsze. Postaram sie go jak najszybciej przesłac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 dobra dlaczego ja nie dostaje tych artykułów z tym trzeba coś zrobić :):P p.s. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Rozumiem wueska, że to podtekst do mnie? Spoko. Wyślę Ci pierwszy i drugi >w dwuch częściach<, a Tobie piotr7557 ten drugi. Dlatego ten drugi wysyłam w dwuch częściach, bo wszystkie fotki nie mieszczą mi sie w mailu. Zaraz sie za to zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Wielkie dzięki mati :) Mam nadzieję że znajde na to czas bo już się szkoła zaczeła a dokładnie to liceum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Juz wysłałem, sprawdzćie, czy każdy ma odemnie po trzy maile. Jeszcze poszukam artykułu o korbowodach. Nie ma sprawy. Dla mnie zaczęło sie technikum samochodowe =]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 jak wszyscy to wszyscy :) Ja zaczołem 2rok na profilu budowa silników z mechatroniką;) Jak zwykle pamiętam tylko 2 pierwsze lekcje i na którą jutro ide:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Doszły... Ale to jedno jest niewyraźne strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 A które?? co jest na zdjęciu?? Albo nr. podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi