Skocz do zawartości

Yamaha YZF R1 na MOBILE.DE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Co myslycie o tym"http://www.mobile.de/SIDkULVpZh4szumjmVyLYf3Nw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1124736995A1LsearchPublicD1300IMotorbikeY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C298%81P-t-vCaMkMoSeSmVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1300E26000FYZF%FF%A0R1DKRADEYZFR1HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=krad&top=10&id=11111111177663781&

3000 euro za TEN Motor!!??Gosciu napisał mi w maila ze motory ma z fabryki. Super okazja czy mega oszustwo. Co o tym myslec. Ja jestem gotów o kazdej porze dnia i nocy po ten motor jechac....

.. Ja jestem gotów o kazdej porze dnia i nocy po ten motor jechac....

proponuję zanim zarwiesz jakąć nockę bez potrzeby :( wpisać w google (przeszukiwanie grup dyskusyjnych- pl.rec.motocykle ) : " zakup motocykla - WESTERN UNION " - i wszystko jasne 8)

pees. to " stary " przekręt na WESTERN UNION -kiedyś " co drugi " motocykl na ebay.com był w ten sposób do kupienia :buttrock: . Ale teraz przynajmniej serwisy takie jak mobile.de czy ebay umieszczają juz w treści ogłoszenia ostrzeżenia żeby nie zawierać transakcji za pośrednictwem WU :!:

Thanks za odpowiedzi. Koles w mailach był dość przekonywujący....dorzucał nawet skóry i dwa kaski.....tylko zeby zrobic przedłate 1000 Euro :-D :-D . Jeszcze raz dzięki.

[ Dopisane: 23-08-2005, 20:04 ]

Ale to na przekręt nie wygląda:http://mobile.de/SIDfucOdmbH2.5ulJIIzMpNiQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1124823483A2LsearchPublicD1300IMotorbikeX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B98%81W-t-vCaMkMoSeSmVb_X_Y_x_yrdsO~BSRA6D1300E26000FYZF%FF%A0R1DKRADEYZFR1HinPublicA2A0A0A0D2004A0/cgi-bin/da.pl?sprache=2&bereich=krad&top=5&id=11111111176737181&

I byłbym skłonny dac za niego te 25000 tys. Co o tym myślicie. Czy ceny R1 spadna jeszcze po sezonie?Pozdro.

Ps. Co do ostatniego ogłoszenia rzeczywiscie:spytałem kolesia o wszystko ale ostrzezenia na moble.de nie przeczytałem :roll:

możesz wytłumaczyć mechanizm tego przekrętu?

Koleś zapewniał, że wyśle sprzęt jak tylko Ty wpłacisz kasę na jego konto w Western Union. Trzeba zaznaczyć, że WU zajmuje się transferem pieniędzy na odległość, czyli można przesłać pieniądze pewnej osobie - np. komuś z rodziny. Koleś pisał, że np. mieszka w Rumunii, Grecji, albo na innym zadupiu, a motocykle "nówki sztuki" są np. w Angli. Po wpłacie kasy człowiek znikał i nie ma happy endu w tym horrorze...