wueska Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 czy ktos wie jak pracują 2T bo troche chyba panowie nie w temacie !! Zdejmując wydech wydłużacie go w znaczny sposub!! długi wydech = mniesza moc, mnieszy moment ale z mnieszych obrotów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 co masz na mysli pod pojeciem "wydłużacie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 co masz na mysli pod pojeciem "wydłużacie"? poszukaj postu o temacie : tłumik przelotowy , czy jakoś tak tam jest wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 taaa a swistak siedzi i zawija te sreberka...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 po co je chcecie zadzierac do gory ????zeby bylo bardziej sportowo <hahaha>ja mam tlumiki zadarte do gory rocznik 1990 i uwazam ze byla to zmiana dla zmiany... rozwiazanie to ma moim zdaniem wiele wad....Miedzy innymi to ze bez zdiecia tlumikow nie da sie zdiac kola! srodek tlumika wypada w miejscu gdzie jest os i dlatego tlumik ma wgniecenie zeby go amortyzatorem nie pokiereszowac....Uwazam ze jest to zupelnie nietrafione rozwiazanie czeskich konstruktorow a moze raczej stylistow <lol> [ Dopisane: Piątek Wrzesień 30, 2005 3:42 pm ]dadam jeszce komentarz :(tlumiki od jakiegos scigacza 600 Widac ze faktycznie znasz sie na rzeczy wiesz co dobre dla 2T :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Sciągnij filmik do którego link dałem i zobacz jak wymiata taki sprzet a potem mów ze taki tłumik nic nie da. Wiem ze ingerencje w układ wydechowy dwutakta bez obliczen mija sie z celem ale kuzynowi udała sie ta przeróbka i nie można nazekac żeby sprzet żle chodził. Poza tym na stronie gumpal.republka.pl jest opisany taki tłumik i gadałem z autorem strony i mówi ze żadnych defektów nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi