enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Panowie co wy gadacie o tych kosztach utrzymania. Przeciez tlok sie zmienia co roku i sie lata. :) ENduroguy ma i z tego co mówił to jest na niego dobry a on ma 168 chyba a ja 185 dlatego mówie ze mały :] !! OD posiadacza RX to wiem ;] !! a jak CRE jest takie słabe to sorry ;]Ja jak siegam jakos do ziemii to uwazam ze motocykl jest na mnie dobry :) . KDX jest podobny wielkosciowo do DT, a to ze RX jest ogromny to jak dla mnie troche sciema. BTW od kiedy jest cos takeigo jak Cre125?? Moze crm125 panowie??ja moze będę od kristiego brał tego rxa 160 tylko teraz musze swojego sprzedać, nie moge sie doczekaćChwalisz sie tym w kazdym poscie :roll: Ostatnio mialem przyjemnosc latac na Wre oraz Rx. Sprzety bardzo podobne do KDX'a. Jeden jest lepszy w jednym drugi w drugim. KDX sie wg mnie najlepiej prowadzi z racji ramy od KX'a. Jesli chodzi o tylne zaweiszenie to wre i kdx wysuwaja sie na prowadzenie mimo ze KDX nie ma gazowki. W husce za to wszystko mieciutko chodzi i ma wg mnie swietny przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 20 kilosów to nie dużo, ja mam 22 w tym 4 km asfaltami , czas podróży wynosi ok 1min/km. ja bym wybrał enduro, późnymi wieczorami można wracac i pały się nie czepiają że bez świateł jedziesz, tłok jest bardziej żywotny(co 15h wymiana, w crossie co 10h) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 http://www.motorbikes.be/en/HM/2003/CRE%20125/ ;] zeby nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ty Enduroguy co sądzisz lepsze do lasu hard enduro (EXC 125) czy full (YZ 125)? [ Dopisane: 20-08-2005, 23:04 ]I w ogóle co sądzisz o tych dwóch motocyklsch? [ Dopisane: 20-08-2005, 23:06 ]HM CRE 125 ma 41 KM 8O 8O 8O??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Exc bo to przeciez enduro :) . Ma troche wiecej dolu i wogole. A YZ jak to cross lepiej sie sprawdzi na torze BTW. Hub znajdz mi takiego CRE w Polsce uzywanego to bedziesz dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ty Enduroguy co sądzisz lepsze do lasu hard enduro (EXC 125) czy full (YZ 125)? nie nazywam sie ENduroguy ale tez co napisze :) No to ja bym bral exc bo z tego co slyszal to jak na 2 suwa ma mocny dół... a yz'a nie ma :)no i w exc masz lampy...Ja tam ci polecam exc tylko i wylacznie...JAK cos to pomysl jeszcze o husqvarnie wr 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzięki. A ile ECX ma kucków dokładnie? I to chyba nie możliwe żeby HM 125 miał aż tyle!!?? [ Dopisane: 20-08-2005, 23:12 ]Dzięki eloelo (każda rada się liczy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ile ECX ma kucków dokładnie?40? filu ma exc spytaj go o ten motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 WOW myślałem że 34 (tyle co RX 125) czyli RX 125/160 ma tyle samo mocy co KTM EXC 125? Troche dziwne... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 nie dziwne tylko prawdziwe... exc jest bardzo wyżyłowanym motorem i dlatego ma 40 KM , tyle co RX ale 160...I dlatego w ktm ten tlok wymieniasz co rok albo i mniej nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Hub znajdz mi takiego CRE w Polsce uzywanego to bedziesz dobryDobrze poszukasz znajdziesz ;] !! A tak w ogóle to od 1990 jest cos takiego jak CRE aaaa Simak_Enduro chyba zle słyszałes ;] Kamikaze16 nie no co ty okłamuja w testach i te 40 kucy wyciagneli sobie zzzzz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dobrze w takim razie jezeli od poczatku chodzilo wam o HM'a to jest jeszcze honda crm125 ktora warto wziac pod uwage jesil myslicie o enduro w teren a nie na miasto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 nie dziwne tylko prawdziwe... exc jest bardzo wyżyłowanym motorem i dlatego ma 40 KM , tyle co RX ale 160...I dlatego w ktm ten tlok wymieniasz co rok albo i mniej nawetwymień w secie tłok po roku to cie czeka szlif+nikasil+ tłok z nadwymiarem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A tak w ogóle to ile ma kucy ta CRM !! A teraz tak szczerze co polecacie do 6000 klocków !!?? NIE wiem czy znajde CRE do 6 ale WR KDX nie wiem ile ma kucy CRM ;] i czy to w ogóle jest OK !! RX ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A czy to co ile trzeba zmieniać tłok nie zależy najbardziej od właściciela i sposobu użytkowania tego motocykla? Jeśli nie co roku to co ile według Ciebie Enduromaster? P.S Ile kosztuje nowy tłok do EXC 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi