Zbig Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Mam okazje za pare zl kupic tylne kolko z piekna opona.Tylko ze ja mam z tylu 18" a to jest 16''. Czy w 250 byly tez 16 tak jak w 251? Czy wiaze sie to juz z wymiana wachacza? Czy moze te 16 maja jakis inny wyzszy profil ze wysokosc kola jest identyczna, czy podobna. Prosze o odp kogos kto juz przeabial ten temat. Wiejski tuning mnie nie interesuje :) , wychodze z zalozenia ze moto powinno wygladac jak oryginal z fabryki. Ale jesli takie tez byly :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 kolo normalnie wlozysz ale moto bedzie duzo nizsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 i będziesz miałstrasznadziure miedzy kołęm a błotnikiem motor sie skruci :/ i straci na v- max. Ogulnie daj sobie spokuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 OK o to mi chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Kiedyś miałem założoną na tylnym kole oponę Continental Contiblitz 4.0x18. Wyglądało zajefajnie. Standardowo masz 3.50x18 z tyłu i 2,75 x18 z przodu. Ja załozyłem z przodu oponę 3.0x18 bo mi strasznie na dziurach wybijało obręcz przedniego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wiem jakie kolka sa standardowo :!: Z tylu tez mam 18x4. I z przodu tez 18X3 ale od WSK i jezdzic na tym nie idzie. (wezykuje, nie moge sie zlozyc). Zamowilem juz nowke oryginal 2,75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi