firmino Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 "Kolejny wypadek śmiertelny z udziałem motocyklisty.Trakt Brzeski w Warszawie, godzina 9:15 kolizja kilku samochodów i motocyklisty. Motocyklista nie przeżył." za Antyradio godz 9:45.['][']['] To są chyba szczegóły tego wypadku przeklejam cytat: "Z przykrością informuję, że dziś przed południem na Trakcie Brzeskim, przed Starą Miłosną, doszło do kolejnej tragedii. Mamy tamdwa pasy ruchu. Żuk jadący prawym pasem nagle zechciał zawrócić-nie zauważył jadącego lewym pasem motocykla (choppera). Efekt: kierujący motorem zginął, pasażerka jest w szpitalu. Na zdjęciach, które otrzymałem, widać człowieka przygniecionego płonącą maszyna. Choć byli ludzie próbujący mu pomóc i odciągnąć płonący motor-bezskutecznie. Buchały zbyt duże płomienie ze zbiornika. Zdjęcia ukażą się w jutrzejszym "fakcie"." Straszne mi przykro. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boqus Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 "Kolejny wypadek śmiertelny z udziałem motocyklisty.Trakt Brzeski w Warszawie, godzina 9:15 kolizja kilku samochodów i motocyklisty. Motocyklista nie przeżył." za Antyradio godz 9:45.['][']['] To prawda. Byłem tam dziś rano. Wypadek zdarzył się ok 8:45. Bardzo źle to wyglądało. Wybuchło paliwo, a motocyklista leżał przygnieciony motocyklem i się palił.. okropne. A te gaśnice samochodowe to jakieś gówno za przeproszeniem. Kilka sekund i koniec. Była jeszcze kobieta w stroju motocyklisty. Leżała prawie 10 metrów od motocykla, nie wiem czy przytomna.Nie wiem co się działo dalej, wróciłem się do samochodu po apteczkę czy koc, ale już przyjechała karetka więc się wycofałem, to zawodowcy , wiedzą co robić. ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola999 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Właśnie mówili o tym wypadku w tvn24....straszna tragedia ['] oby pasażerka wyszła z tego cało :icon_mrgreen: Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez ola999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ...mój kolega zginą w podobny sposób, również spłoną :icon_mrgreen: [*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Niestety tragiedia, ciekawe czy doszlo by do niej gdyby kierowcy byli prawidlowo przeszkoleni w materii uzywania gasnicy, wiekszosc zrywa zawleczke i zaczyna gasic zaraz po przebiciu naboju z CO2, a trzeba poczekac kilka sekund az zawartosc gasnicy ogrzeje CO2 i gasnica osiagnie maksymalne cisnienie i wyrzuci z siebie caly proszek a nie tylko nieznaczna jego czesc, nalezy takze po wcisnieciu iglicy pozadnie potrzasnac gasnica, poniwaz proszek w gasnicy zbija sie w grudy, prawidlowo uzyta gasnica samochodowa (1kg proszku) starcza na kilkanascie lub kilkadziesiat sekund, niestety nieprawidlowe jej uzycie skraca ten czas do kilku sekund i czasem kosztuje zycie... Co do zdjec w srakcie, to jesli sie ukaza, to chyba spale kazdy kiosk z tym szmatlawcem, nosz k*rewa mac co za hieny cmentarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W miejscowości Zakręt pod Warszawą motocykl zderzył się z jadącym w tym samym kierunku żukiem. Motocykl stanął w płomieniach, jego kierowca spłonął - poinformowała policja.... http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...%3D&wid=9103765[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czy to ... ktoś z forum? Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To wszystko 500m od mojego domu ;/ ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cholera... Blachy WD 56**. Jakiś chopper vel armatura. Kurde, żal człowieka... to mógł być każdy z Nas. Uważajcie na siebie dziewczynki i chłopcy na swoich maszynach. Przykra sprawa... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunflower Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 brrrr :/ ja miałam tę "nieprzyjemność" spotkania ze ślepym kierowcą jakiegoś Opla bodajże. jechalam jako pasażer na moto... całe szczęście ja i kierowca za mocno nie ucierpieliśmy, ale boję się przez to szybciej jeździć :/ tak tak, uważac trzeba i myslec również za innych ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 tragedia...mieszkam nieopodal, jeżdzę tamtędy prawie codziennie i to częśto na motórku:(w piatek odpuściłem... i pojechałem autemSłyszałem że był total korek na trasie jak wracałem... nie przypuszczałem że w zdarzeniu brał udział motonita.Dopiero teraz......wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Motocyklista, który wpadł pod ciężarówkę zginął na miejscu.Do wypadku doszło w środę rano między miejscowościami Łęka Opatowska a Siemianice, na skrzyżowaniu "jedenastki" z drogą do Bolesławca. Jak wynika ze wstępnych ustaleń, motocyklista wyjechał pod ciężarówkę z drogi podporządkowanej. rzecznik policji poznańskiej mówił że motocyklista jechał "ścigaczem"Był na Bandicie 1200 kupionym niedługo wcześniej jako pierwsze japońskie moto [ ' ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Był na Bandicie 1200 kupionym niedługo wcześniej jako pierwsze japońskie moto [ ' ] znales go? ktos z forum? wiesz cos wiecej? Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Wiecie te HIENY ze szmatławca ( FAKT ) nie uszanowały sytuacji i pamięci Młodego Człowieka i Dziewczyny,która z Nim była. Zdjęcia są okropne. Nie powinni robić i zamieszczać takich fotoKOSZMAR :icon_mrgreen: Jakby żywili się ludzkim nieszczęściem ----------------------------------------------------------------Niech Mu się bezpiecznie chodzi po Błękitnym Szlaku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 znales go? ktos z forum? wiesz cos wiecej?Sąsiad z miejscowości forumowego kolegi. Najprawdopodobniej nie docenił przyspieszenia i zabrakło mu miejsca/umiejętności by wyhamować przed drogą z pierwszeństwem przejazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi