ViVi Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 1 maja 2007 roku na trasie Serock-Puławy w wypadku motocyklowym zginął nasz kolega Aleksander Kozieł "KONKRET". Jutro o godzinie 15 odbedzie sie jego pogrzeb w miejscowosci Popławy obok Pułtuska. RODZINA ALKA KATEGORYCZNIE NIE ZYCZY SOBIE MOTOCYKLI NA POGRZEBIE!!! Jesli ktos z Was mieszka w poblizu, lub chce przyjechac na pogrzeb, proszony jest o przybycie 4 kolkami lub PKSem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Dziś Wrocław ul. Powstancow Śl. obok zajezdni tramw. przy parku południowym, karetka zabrała gościa, motor IDENTYKO JAK ,,IrekS,, z forum zawsze na rybol jezdził !!!! Zygzak 1100 czarny z zielonymi mazami, ktoś coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbA_ Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Dziś Wrocław ul. Powstancow Śl. obok zajezdni tramw. przy parku południowym, karetka zabrała gościa, motor IDENTYKO JAK ,,IrekS,, z forum zawsze na rybol jezdził !!!! Zygzak 1100 czarny z zielonymi mazami, ktoś coś wie???Tak, dzisiaj byłem w sklepie Modeki i właśnie się dowiedziałem, że IrekS wjechał w auto. Mocno nieoficjalna wiadomość, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Nie robmy plot:) to ze mna gadales dzis o tym, ja tylko powiedzialem ze motor identyko jak irkaS oby to nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Nie robmy plot:) to ze mna gadales dzis o tym, ja tylko powiedzialem ze motor identyko jak irkaS oby to nie on IrekS logowal sie dzisiaj na forum o 10:04.... nie robcie plot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Tak sobie czytam, wydaje mi się ze zaraz po "nie zauważyłem" następna przyczyna jest głupota/przecenianie swoich umiejętności. Pierwszy przypadek, pewnie za szybko w zakręt wszedł może miął zbyt małe doświadczenie, nie wyrobił najechał na krawężnik i gleba. Kolejny przypadek z tej strony:Siła zderzenia rozerwała motor na dwie części. Młody człowiek nie miał żadnych szans. Zginął na miejscu.Wyrwać przednie zawieszenie wcale nie jest tak łatwo, koleś musiał dość szybko jechać. Rozumiem lecieć z 200 taka toruńska, są barierki nikt z boku nie wyjedzie po za jakimiś niespodziewanymi przypadkami w stylu plam oleju, jedynym zagrożeniem są zmieniające pasy samochody. Następny, jeśli niepotwierdzone informacje są prawdziwe i wyprzedzał "na trzeciego" samochód żony zderzył się czołowo. Być może przecenił możliwości sprzętu i nie zdążył, może chciał się wcisnąć właśnie na trzeciego. Trudno ocenić. W każdym razie podchodźmy do motocykli i swoich umiejętności z pokora. Tak mnie jakoś naszło na refleksje :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Wiadomo w końcu co z Irkiem? Mam nadzieję, że to nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Oszczęźcie sobie moralizowanie, o wstawianiu makabrycznych zdjęć już nie wspominam (posypały się ostrzeżenia !). Trochę szacunku dla tematu. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wiadomo w końcu co z Irkiem?Mam nadzieję, że to nie on No to kurde troche mnie zdenerwowaliscie ta wiadomoscia z Irkiem, ale naszczescie to nie on z dwoch powodow:pozniej logowal sie na forumjego zygzak jest niebieski :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no fakt jego zzr jest niebieski ale logować się nie logował na forum od 10:14 wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Nie koleżanki i koledzy dzięki za troske, ale to naszczęście nie ja miałem ten wypadek, zresztą tak jak mój kolega Witas zauważył mój zygzak jest ogólnie niebieski i takie tam lekkie odcienie niebieskiego, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Właśnie przed chwilą kolega zadzwonił do mnie że w Legionowie na wysokości Shella zielone Kawasaki ( jakis ZX) zderzył się z golfem. Jechały 2 osoby z czego jedna chyba niestety zgineła. Nieznam szczegółów i mam nadzieję, że się myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 przed chwila podali w tv ze w poznaniu zginal 28letnie motocyklista, pokazywali motocykl jakis czerwony(buraczkowy) a la bandit ale nie jestem pewny bo na golasach sie nie znam jak ktos wie cos wiecej niech cos napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no Irek całe szczęście :smile:a to w TV też widziałem, podobno nie wyrobił na zakręcie i położył się razem z moto, po czym wpadł w rów i niestety zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 przed chwila podali w tv ze w poznaniu zginal 28letnie motocyklista, pokazywali motocykl jakis czerwony(buraczkowy) a la bandit ale nie jestem pewny bo na golasach sie nie znam jak ktos wie cos wiecej niech cos napisze http://www.tutej.pl/cms.php?i=22549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi