hubertmtx Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Suzuki jest brzydkie.....i tyle :) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jak zobaczylem je na bikepics w zdjęciach dnia obok gromady rometów to stwierdziłem to samo... A tak chciałem mieć RG :P. Lepiej jednak coś porządnego zakupić. Ale jak ktoś by mi miał zamiar podarować RG to chętnie przyjmę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Hmm porządne a co ty uważasz za porządne Yamahe R1 to chyba za szybko troche :lol: Wazne że to 80ccm i z wyglądu tez źle nie wygląda. Oczywisccie jak kto woli ale za 3tys masz juz rg na motorower wiec jezeli ktos ma niewiadomo ile kasy to niech sobie kupi najlepiej 125 na 50 i wogole nic nie gada. mamy tutaj porownac mbx z rg a nie.A jezeli jeszcze porownujesz je do rometa to widac jakie masz pojecie. To nie jest juz romet :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 nie jestem mechanikiem wiec moze glupoty gadam wink.gif ale wypalenie dziury w tloku moglo byc spowodowane zlym ustawieniem gaznika: za duzo powietrza itp. Wcale nie gadasz glupot:) To prawda ;]PLus zle ustawienie zaplonu ;]Moze spowodowac nawt 2x szybszy i wiekszy wzrost temperatury ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbus007 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ja bym wolal mbx kumpel ma i nic sie nie psuje i ma za*ebiste przyspieszenia a te hondy czy co tam ..to bym wolał mbx dobrze ci radze ale zrób jak uwarzasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 a te hondy czy co tam ..to bym wolał mbx dobrze ci radze ale zrób jak uwarzasz..Przecież MBX to jest honda :lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi