cypek41 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Co wy gadacie Rg pali 6 litrów ale jak gaźnik jest źle ustawiony.Ja tak miałem i mi wtedy paliło 5l.A jak ustawiłem gaźnik to można go ciśnąć cały czas i spalanie nei przekroczy 3,5litra na 100km. A co do predkości to mi się udało wycisnąc ze swojego 100km/h ale chyba jest zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Tak Wogole To ile Km Ma Rg A Aile MbX??:Pbo chyba Mbx Jest silniejszy jak sie nie myle To Rg ma 10KM a mbx 12 :| ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 W rg niektórzy twierdzą że ma 10 albo 12. Nie wiem może rg po odblokowaniu ma 12KM.A w mbx to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 W rg niektórzy twierdzą że ma 10 albo 12. Nie wiem może rg po odblokowaniu ma 12KM.A w mbx to nie mam pojęcia Dokładnie tyle samo co RG. 10Km ma w orginale ale jest troche skastrowana wydechem, wiec po doblokowaniu do 12kKm pewnie dociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ile teraz kosztuja MBX 80 [na motorower oczywiscie] a ile Suzuki?Kupie cos na chodzie [czyt. wsiadam i jade] do 2000pln ? Ja dałem za RG 80 1500 bez gaźnika zarejestrowale w kraju...A faktycznie tak jak cypek mowi, na dobrze wyregulowanym gazniku spalanie nie przekracza 3,5l..Mi do 4 dochodzi max. A jechalem najwiecej 40km/h..Teraz nie ma co sie rozpedzac na lodzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Empire Zobaczymy co to twoje Rg potrafi na jak sie razem spotkamy i polatamy :buttrock: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Dzisiaj baczki krecilem:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wiecie moze dlaczego moj MBX na wszystkich 5 biegach wkreca sie do 11 tys obr/min a jak wbijam 6 bieg to obroty spadaja do 8,5 tys obr/min i wiecej sie nie chce wkręcić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wiecie moze dlaczego moj MBX na wszystkich 5 biegach wkreca sie do 11 tys obr/min a jak wbijam 6 bieg to obroty spadaja do 8,5 tys obr/min i wiecej sie nie chce wkręcić Chce, tylko nie ma już pewnie sily. To normlane ze na najwyższych biegach nie da sie wykręcić tyle co na niższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A jaki to MBX ?? Bo moj na 6 biegu osiagajac predkosc maksymalna dochodzi do czerwonego pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 :banghead: radze ci kupic suzi rg 80 jest on o wiele lepszy sam chce kupic sobie suzi i mam taki sam dylemat ale ja pozostaje przy suzuki chociarz by dla wygląduPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 radze ci kupic suzi rg 80 jest on o wiele lepszyMoze jakies argumenty 8) Co jest lepszy bo to suzuki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 radze ci kupic suzi rg 80 jest on o wiele lepszyMoze jakies argumenty 8) Co jest lepszy bo to suzuki:PWitam Ma lepsze przyśpieszenie super czaderski wygląd i jest mniej awaryjny :D Pozdrawiam MUMA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 czaderski wygląd to rzecz gustu:) mi się niepodoba w rg80 ta sportowa owiewka na nogi a innym może się to bardzo podobać...ps. a wiecie czy można tą owiewke na nogi i lampe zdjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ma lepsze przyśpieszenie super czaderski wygląd i jest mniej awaryjny Wypowiedz goscia ktory widac wogole nie kuma :D Co do przyspiesznia bym sie klucil;]Bo mbx ma 12 km a Rg 10;]I chyba mbx jest lzejszy:D Co do wyglądu to sprawa gustu..mi sie osobiscie dupa Rg nie pdooba a przod w mtx:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi