enduro-bubbaa Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja mam pytanie jak myjecie swoje stroje ?? w pralce(nie zalecane przez producenta marki thor) czy recznie ?? bo pare razy upralem w pralce i elegancko sie upralo ale wiadomo za darmo nie ma nic czy ktos kiedys mial z was przez to problem?? Może jakiś ciekawy patent macie na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 w pralce, tkaniny delikatne na 30 st, wrzucam wszystko od częsci kasku po wnętrze butów Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 staje sobie na baczność tata bierze wąż ogrodowy i nasuwa cisnieniem póki największe błoto nie spadnie :) a potem do pralki na 30 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 buty karcher/ waz ogrodowy a reszte z reguly w pralke nie liczac buzer :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Buty początkowo z węża ogrodowego, potem szczoteczka i proszek do prania opcjonalnie mydło , a spodnie,rękawice i koszule to w pralce, kask i gogle to chyba wiadomo jakąś ścierką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 spodnie,rękawice i koszule to w pralce Hehehe tylko nie przesadzcie :) Ja wlaczam redukcje obrotow wirowania coby nie zrobilo demolki z rekawiczek albo spodni :) Generalnie spodni nie powinno prac sie w pralce, bo mozna uszkodzic ochraniacze i wszytskie odblaskowe bajerki :) w szczegolnosci jak ktos ma turbo pralke ;) Dlatego ja zawsze piore stroj na lewej stronie :D Pozdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dlatego ja zawsze piore stroj na lewej stronie Z lewej strony masz taką siateczke, wiec można także uszkodzić tą siateczke, moim zdaniem nie ma sie co za przeproszeniem pieprzyć, to nie są ciuchy wyjściowe tylko na enduro, a wiadomo w enduro też można zniszczyć bardzo szybko spodnie, pare pożądnych gleb coś teges i już masz te swoje odblaskowe bajerki poździerane, wiec myśle że pranie ręczne mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi