kogut Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam! i ZapraszamW DNIACH 26-28 SIEPNIA 2005 ODBĘDZIE SIĘ 2 MOTOCYKLOWY ZLOT W ZŁOCIEŃCU(GĘSIA ŁĄCZKA) NAD JEZIOREM SIECINO:-WJAZD DLA UCZESTNIKÓW 30.00 PLN OD OSOBY -KOSZULKA ZLOTOWA I ZNACZEK -POLE ZLOTU PRZY SAMYM JEZIORZE -KONKURENCJE SPRAWNOŚCIOWE Z WYPAS NAGRODAMI -PARADA PO POJEZIERZU DRAWSKIM -MOC MUZYKI, GOŚĆ SPECJALNY ZESPÓŁ "HARLEM" -KIEŁBASA I PIWO DLA KAŻDEGO PRZYJEŻDZAJĄCEGO W PIĄTEK -WIECZOTEM NIESPODZIANKA Kontakt: ANDRZEJ 0660694354Miejsce: ZŁOCIENIEC (GĘSIA ŁĄCZKA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 zapomniales dodac ze sponsorem jest Zaklad Pogrzebowy ;-) byc moze odwiedze impreze... bo reklame w Debrznie niezla zrobili i juz mi sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam! i Zapraszam Kogut czy ty jestes wspólorganizatorem tego zlotu czy tylko nas z Halo Szczecin zapraszasz do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zapraszam wszystkich jeśli chodzi o zlot to z braku czasu jestem odpowiedzialny za kilka drobnych ale myślę że również dość istotnych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 nieeeeeee... a nie lepiej w nastepny week? :cry: ( :evil: ) moja padaka dalej czeka na częsci... no cóż, miłej zabawy życze :| może autkiem chociaz zawitam na chwile :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 zapomniales dodac ze sponsorem jest Zaklad Pogrzebowy W tym roku sponsorem jest jakaś piekarnia i masarnia a zakład pogrzebowy jest tylko patronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 postaram się przyjechac z kumplem (Rikszą) rowerami. Czy dla niezmotoryzowanych wjazd będzie deko tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 -PARADA PO POJEZIERZU DRAWSKIM -MOC MUZYKI, GOŚĆ SPECJALNY ZESPÓŁ "HARLEM" Witam,Czy mozesz podac przyblizony czas poszczególnych atrakcji, zwłaszcza interesuje mnie koncert Harlemu. Próbuję wyrwać się z roboty i muszę podzielić weekend na obowiązki i przyjemności :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Bandzior i ty tutaj???!!! Zajrzyj na Halo Szczecin! My jedziemy w sobotę, może lecisz z nami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam! i Zapraszam-MOC MUZYKI' date=' GOŚĆ SPECJALNY ZESPÓŁ "HARLEM" Hejże, cos tu nie gra :| Na oficjalnej stronie zespołu HARLEM w terminarzu znajduje się koncert w Sztutowie ?! Oby nie było tak jak z domniemanym koncertem IRA na zlocie V2 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ogolnie bylo super !!! Fajny teren, szkoda tylko ze taki spadzisty. Muza taka sobie jak dla mnie, troche za ciezka. Zadnych problemow nikt nie mial. Oki atmosfera, zarcie tez dobre. Ale troche smiszne bylo ze jak ktos wpadal w sobote to juz nie bylo koszulek i znaczkow, to placilo sie 20 zyli zamiast 30 zyli, podawalo adres i maja przeslac za pobraniem. Z forum nie spotkalem nikogo, bylo troche osob z halo szczecin (po koszulkach widzialem). Dobra byla ekipa, ktora caly dzien chodzila nawalona, brala udzial w konkursie lowienia trunka z blotka ;), a potem katowala ruska. Ogolnie zlot bardzo fajny polecam, organizatorzy sie postarali, pomimo tej jedej wady z koszulkami. Pozdro dla ekipy z chodziezy. Jak ktos ma foty niech wrzuca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Problem z koszulkami wynika z tego że nigdy nie wiesz do końca ile osób przyjedzie i zostać z koszulkami za 1000 zł z którymi nie można nic zrobić to niezbyt miła okoloczność tymbardziej ,że mieliśmy spory debet przed rozpoczęciem zlotu dlatego w tym temacie trzeba było jakos improwizować i wybaczcie jeśli z tego powodu kogoś uraźiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 "Z forum nie spotkalem nikogo....." Ja byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja także tam byłem ;) i podobał mi sie ten zlot! mimo, że nie dostałem nic na pamiatkę... ale z drugiej strony to koszulek zlotowych mam juz pół szafy a ze znaczkami i tak nie mam co robic i leżą po szafach ;) więc wjazd za 15PLN/osobę zrekompensował mi te "braki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No zlocik był niezły. Organizacja też całkiem dobra. A co do koszulek to jak w sobotę z rana wjeżdzaliśmy to dziewczyny które zbierały kasę poinformowały nas że będą wysyłać pocztą. Zbierali adresy. Mam nadzieję że to nie była ściema bo wtedy organizatorzy stracili by dużo w naszych oczach. Pożyjemy zobaczymy... Ps. Nagrody były też całkiem dobre. Jak spaliłem kapcia to oprócz gumy na podmiankę dostałem 5 litrów paliwa i 5 litrów piwka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi