LUZIPOWER Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 ja wpadne z kumplem na transalp-ie na 99 % ale w sobote na parade, i wieczorkiem będę smykał z porotem do domku, bo za 70 zł to wole zrobić 200 km !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ja tez wpadne jutro z kumplami ... będą odwalać popisy na skuterkach dwuch jakby co na neosie i na ktm :twisted: a ktoś jescze bedzie jakąś 50 'ą :( :?: to do zlotu ... ja bede tym z avatru pomarańczowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ja tez oczywiscie bede ;-) ... w koncu mieszkam rzut kamieniem od Ochli :-) ... Forumowicze moze wskocza w nasze koszulki to sie jakos znajdziemy w tym tlumie ... ... ja mojego bzzyka juz odpicowalem ... jutro okolo 11 powinienem byc juz na parkingu w Ochli ... zielona MZ - muszkieter z kuferkami --> jak by ktos mnie szukal ... pozdro i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Jakby ktoś chciał looknąć na parę amatorskich fotek z dzisiejszego dnia to zapraszam tutaj http://www.buchalter.neostrada.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 http://www.buchalter.neostrada.pl/ Lipson, jak zwykle nie działają linki, ja niewiem gdzie wy te foty wrzucacie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Mi działa wszystko ... a ma ktoś fotki z parady itd ... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ten zlot był moim najlepszym zlotem jak dotąd jak ktos mnie nie wie kim jestem to mała posdpowiedz na zlocie i jedna striptizerka i druga były moje :twisted: jak by ktos miał jakies fotki ze strioptizu to byłbym wdzięczny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Jakby ktoś chciał looknąć na parę amatorskich fotek z dzisiejszego dnia to zapraszam tutajhttp://www.buchalter.neostrada.pl/4 zdjęcie - zielona kawa na środku - rozgrzewam laczka' date=' zeby się czasem maszyna nie opaliła :) z parady mam calą kasetę (zamontowałem na tylnym siedzieniu), - długo minie zanim zrzuce na kompa. Ale kilka zdjęć mam - zapodam może jeszcze dzisiaj ! p.s. Fetorsi jak zwykle "rządzili" :lol: [ [i']Dopisane: 11-09-2005, 16:45[/i] ] http://luzer.wordsight.comjest tam kilka fotek ! ale raczej takie se - bo ja ich nie robiłem (poza chyba 2) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Cześć Wszystkim !!!!!Zlot w Zielonej był The Best of the Best, tak to się dawno nie wybawiłam i jeszcze oberwała mi się nagroda za najdłuższą trasę pokonaną przez Amazonkę :oops:z parady mam calą kasetę (zamontowałem na tylnym siedzieniu)Widziałem tą kamerę mało co niewrąbałam się w śmietnik bo tak się na nią zapatzyłam( gdybym tylko wiedziałą że będą kręcić to makijaż lepszy by sobie machnęła ale...) :D ale pomysł z tą kamerką był przedni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 http://www.members.lycos.co.uk/czcross12/foty2 Dożucę pare fot z aparatu mojego kumpla. (ja ich nie robiłem) Reaspekt dla tego łepka co fikał na yamaszce WR pod auhan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ten zlot był moim najlepszym zlotem jak dotąd jak ktos mnie nie wie kim jestem to mała posdpowiedz na zlocie i jedna striptizerka i druga były moje jak by ktos miał jakies fotki ze strioptizu to byłbym wdzięczny pozdro Zapomniałes się pochwalić wygraną w konkursie noszenia kanistrów :) Już zaczynam ćwiczyć wnoszenie po schodach na 9 piętro napakowanych kufrów i za rok się policzymy :) Zlot jak najbardziej udany,pogoda super, a frekwencja, mimo wysokich stawek i raczej materialistycznego nastawienia organizatorów, dopisała. Kobranocka dawała radę, a i striptiz zacny byl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No Bandzior.... gratuluję... zakręty to ty naprawdę pokonujesz z klasą 8O Wielkie dzięki za miłe towrzystwo i dobra zabawę :) mam nadzieję że to spotkań zlotowych to nie koniec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No Bandzior.... gratuluję... zakręty to ty naprawdę pokonujesz z klasą 8O Wielkie dzięki za miłe towrzystwo i dobra zabawę to trochę offtopic :D ale apropos, gdzie na prostej jak stół moich dziadków trasie były zakręty? :)również dziękuję Szarżującej :twisted: Sylwii za wspólny powrót i przednią zabawę. mam nadzieję że to spotkań zlotowych to nie koniecofcors :) co sądzicie by następnym razem wybrać się na jakiś zlot forumowiczów? (niestety na ten najbliższy-do Borek-pojechać nie mogę :cry: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja nic nie wiem jaki zlot???gdzie???? Borki???? Bandzior ...pisz mi tu proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Zlot był :) :D :) Fetorsi byli wszędzie :P w piątek wieczorkiem jeden z nich przy mikrofonie bardzo pięknie rozwodził się nad "Komandosem Strong" :-) Na szczęście deszcz tylko lekko pokropił, resztę "załatwił" gość który jeździł sprzętem do malowania pasów :-D i jedna striptizerka i druga były mojehehehe raczej Ty byłeś ich :( ale tekst na zakończenie pierwszej części striptiza był powalający, nie wiem kto ale ktoś krzyknął do tej co później udawała policjantkę - "kup se cycki" :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi