Darekcb500 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 darekcb500 napisał:Honda cb500 95r wypasna Ty masz cb500..... nie zauważyłem. Dlaczego mi tego motorku nie poleciłeś? Co mozesz o nim powiedzieć? :) No wiec tak jest to moj trzeci motocykl jezdze już od pieciu lat wiec jakies doswiadczenie mam tyle ze moja przygoda zaczela sie od mz150 . Powiem tak w cb 500 masz 58km jest to motocykl ktory ma lekkiego agresora w siebie i serio niewiem czy byś podolal acz kolwiek patrzac na wiek to tylko zalerzy od ciebie jesli masz w siebie troche rozwagi i rozomu to powinienes dac rade :mrgreen: pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Dzięki "darekcb500". Szczerze... Rozwaga: jest. Umiejętnoci: brak. ps. Swoją drogą... fajny motorek;) ...a jak mało pali! [ Dopisane: 20-08-2005, 23:07 ]Suzuki GS 500 E, Kawasaki GPZ 500S, Yamaha XJ 600, Honda CB 500 S ...to są motorki nad którymi się zastanowię (z S, E i EX itp. na końcu nazw się jeszcze nie orientuję czym się różnią ale to zazwyczaj kosmetka chyba: owiewki itp.:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ostatnio lansowany jest pogląd, że pierwsze kroczki w motocyklowym światku stawiać można zaczynając niemalże od dowolnej pojemności. Ku mojemu ogromnemu zdumieniu wyczytałem niedawno w jakiejś branżowej gazecie, że nie ma sensu kupować na pierwszy motocykl maszyny małolitrażowej, jeżeli docelowo ma się zamiar ujeżdżać "ścigacza". Ja jednak jestem zwolennikiem rozwijania się drogą ewolucji, a nie rewolucji, i zakupu motocykla o pojemności 600 ccm świeżo upieczonym posiadaczom prawa jazdy kat. A nie polecam. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Te motocykle które wymieniłem mają mniej km od Gsxf600 i wydaje mi się że takie szosówki - naked bike są łatwiejsze w prowadzeniu (zawsze to wygodniejsza pozycja kierowcy). Ktoś potwierdzi moją opinię?? :roll: [ Dopisane: 21-08-2005, 12:06 ]Jakiś czas temu wyczytałem na jakimś forum że gość zaczynał od litrowej CBR i żyje... Może tylko "głupa strzelił" :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi