Truck Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 WitamSzukam sobie butków na moto. W katalogu Modeki znalazłem buty Jaguar II za 300 PLN. Może ktoś je ma i coś powie? Ostatnie tanie zakupy (probiker) zaowocowały świetnymi sandałami na upalne dni ale jak tylko jakaś wilgoć to zaraz butki mokre może te są nieco lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 :-) Zapodaj linka to może bedzie lepiej je ocenic . Troche mi sie wydaje za tanie ale cóz cena czyni cuda heh pzdro :P (probiker) zaowocowały świetnymi sandałami na upalne dni moim zdaniem najwiersze g.wno na rynku ludzie sie skarrza jak cholera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truck Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A proszę bardzohttp://www.modeka.pl/main.htmlTyle że tutaj buty kosztują 250 PLN za to nie mają cyferki II w nazwie. Katalogu drukowanym odwrotnie jest cyferka ale trzeba dorzucić parę PLN :?: ale modeka to chyba nie probiker żeby aż taka lipę szklić, choć cena hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Kurna za taką kasiure ja bym sie zastanowil calkiem niezle wygladaja :-) ciekawie jak z wytrzymaloscia :?: pzdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nie wiem jak buty, ale mam kurtkę Modeki (model Outback II) i jest idealna. W katalogu napisano, że jest w 100% nieprzemakalna i w istocie nie przemaka nawet na odcinku 800km autostradami w deszczu (prędkość 140km/h, duży ruch). Osobiście jestem mocno przekonany do tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie wiem jak buty, ale mam kurtkę Modeki (model Outback II) i jest idealna. W katalogu napisano, że jest w 100% nieprzemakalna i w istocie nie przemaka nawet na odcinku 800km autostradami w deszczu (prędkość 140km/h, duży ruch). Osobiście jestem mocno przekonany do tej firmy. :) Moglbyś zapodac jakiegoś liska do tej kurtki bo na stronie Modeki nie ma tego egzemplarza i cene jestem bede na kupnie kurtki spodni i bucikow i do tej firmy pomalu sie przekonuje kupie cos dobrego do 1300zl z butami :?: pzdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jest na stronie modeki, poszukaj dobrze. Cena 995 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jeżdżę w Jaguarach I i niestety muszę powiedzieć, że po dłuższej jeździe w deszczu mam wilgotne skarpetki. Powiem jeszcze tak: "Drugi raz bym ich nie kupił". Pozdrawiam Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi