Matt Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 [*] :cry: Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 [*] szkoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 oczewiscie szkoda czlowieka ale zastanawia mnie wasze poblazanie i to ze nikt nie pisze ze za glupote placi sie drogo i dobrze jest jesli nie ciepri przy tym niewinna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 oczewiscie szkoda czlowieka ale zastanawia mnie wasze poblazanie i to ze nikt nie pisze ze za glupote placi sie drogo i dobrze jest jesli nie ciepri przy tym niewinna osobaJesli masz na mysli moja wypowiedz to zginal przez niesprawna sygnalizacja swietlna (2 zolte naraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 nie nie mialem na mysli twojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiap Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 mieszkam na Bielanach o ktorych mowa w pierwszym poście ale o wypadku nie słyszałem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Chodzi o Bielany,miejscowosc pomiedzy Kętami a OŚWIĘCIMIEM :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Mam nadzieje że przynajmniej Forumowicze jak poczytają o tych wypadkach to będe 6 razy ostrożniejsi!!!!!! Lepiej wolniej ale dłużej śmigać!!!!!!! Kondolencje dla wszystkich rodzin i znajomych!!!!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 :cry: szkoda chłopaka ale powiem szczerze że w tym roku przybyło na drogach motocyklistów którzy kupili sobie na pierwszy motor jakiegoś plastika i od razu po zrobieniu prawka chca pokazać co umieją :oops: a tak naprawde nic nie potrafią oprócz odkręcania manety!!!! moim zdaniem należy się ogromny szacunek dla bajka niewazne czy to 50 cm czy 1500cm pojemnosci i nie nalezy nigdy ufac innym kierowcom!!!! może wtedy będzie nas więcej nie mniej!!!!!!!!!!!! pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 To mój piereszy sezon motocyklowy i nic tylko czytam pozty że ktoś zginoł :DCzeba uwazac szczegulnie ci co nie maja duzo dwiadczenia. I nie odkrecac tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Wczoraj jadę samochodem w Cz-wie i widzę gościa, który na dwupasmówce przez 100m na tylnym kole leci, a na prawym pasie samochody. Wtedy myślę, że niektórym to nieźle wali i przez takich mamy taką, a nie inną opinię.Trochę rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Gdy widzę takie popisy na normalnych drogach h*j mnie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Później czytamy "szaleńcy na dwóch kółkach" "większe kary dla motocyklistów" "motocyklom Nie" opinia jest juz taka od dawien dawna i narazie nie widze poprawy i na nia sie nie zanosi :oops: tylko dlaczego jeden debil z drugim nie myślą o tym że jak nie sobie to napewno komuś życie odbiorą!!!!! W IMIE CZEGO???!!!!! [ Dopisane: 23-09-2005, 09:06 ]jeszcze jedno przykładów jest wiele na debilne zachowania i wypadkiale przychodzi na mysl pytanie....... co zrobić by tego było mniej??? byłem raz na zlocie w Czaplinku w 97 roku i tam jednym z punktów zlotu była wystawa zdjęć(drastycznych) i motocykle po ślizgach i nietylko!! dało do myślenia i to bardzo ale na jak długo to może starczyć?? Do kolejnej gleby?? pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 No ale niektórym sie wydaje że zajebiście śmigają i niestety sie tak kończy jak wyżej, chwila nie uwagi i do widzenia :-x Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 wydaje się tylko!!! ja np zaczynałem na Mtx-e 125 w terenie i tyle ile gleb zaliczyłem to poezja ale....... to było pod okiem bliskich, na polu, i w razie czego na chopach nikogo nie uszkodziłem a sam się poobijałem ostro :-D ale... to co innego... nauczyło mnie to wiele i teraz na drodze uważam bardzo.... nie dopuszczam do głowy mysli że jestem najlepszy i nic mnie nie zaskoczy!!! bo w kazdej chwili nawet przy 40 kmh może coś sie stać..... szacunek i respekt zawsze do maszyny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi