stachu Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ale ja osobiscie jeźdze po motory do niemiec ten motor który mam "suzuk ts50" tez byłem ogladac osobiscie i jestem zadowolony w 100% i nic przynim nie robiłem a sprzedaje go z wielkim bulem :) ale ciagnie mnie bardzied do scigaczy a nie do enduro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Z suzi jestes zadowolony bo to bardzo dobra firma japonska, a jak napisalem wloskie firmy slyna tak jak to powiedziala Aylie z niedosciagniec technicznych... Oczywiscie kraza tez dobre opinie o Apach, ale rzadziej sie slyszy o braku jakichkolwiek awarii... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Musisz sie zdecydowac sam. Albo wydasz mało i bedziesz miał kłopot z możliwymi awariami, albo dozbierasz więcej i kupisz coś z czym nie powinno byc takich problemow. Ja jakos nie wierze w Aprilki, chyba ze skuterki, bo włoskie skutery są najlepsze :) Oczywscie zdarzaja sie wyjątki... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dobra cena może być tylko wtedy, gdy kończy się tłok i cylinder :-P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dobra cena może być tylko wtedy, gdy kończy się tłok i cylinder Niekoniecznie bo ja kupiłem suze tanio i tłok i cylinder jest bardzo dobry,tanie nie zawsze jest do dupy trzeba tylko szukac okazji zeby kupic tanio i w bd stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewMXR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a jak z awaryjnoscia a apie bo tego sie najbardziej obawiam Niestety we Włoskich Moto bardzo awaryjna jest elektryka(wiem bo tez mam Włocha :evil: ) zreszta to nie tylko moja opinia.A co do czesci to totalna kapa,trzeba zamawiac wysylkowo,a to cholernie dlugo trwa :? No chyba ze w okolicy ktos handluje czesciami uzywanymi(np.w Zywcu jest taki gosc). Jak nie masz kasy na ewentualne remonty to lepiej nie pakuj sie we Włoskie Motocykle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 a jak z awaryjnoscia a apie bo tego sie najbardziej obawiam Niestety we Włoskich Moto bardzo awaryjna jest elektryka(wiem bo tez mam Włocha :evil: ) zreszta to nie tylko moja opinia.A co do czesci to totalna kapa,trzeba zamawiac wysylkowo,a to cholernie dlugo trwa :? No chyba ze w okolicy ktos handluje czesciami uzywanymi(np.w Zywcu jest taki gosc). Jak nie masz kasy na ewentualne remonty to lepiej nie pakuj sie we Włoskie Motocykle. Pozdrawiam z tym ze rs jest bardziej popularna niz mxr wiec i z czesciami bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewMXR Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 z tym ze rs jest bardziej popularna niz mxr wiec i z czesciami bedzie lepiej Kto ma czesci do rs to przewaznie ma i do gilery(np.Motoroma).Jesli sklep specjalizuje sie w sprzedazy czesci do włochow to marka i model nie ma znaczenia(wszystko i tak na zamowienie),jedynie wiekrzy wybor jest w czesciach uzywanych do RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja także osobiscie niepolecam włoszczyzny. Mialem aprilie co prawda 50 ccm ale tez aprilia. Noi ciagle jakies problemy. Oczwiscie nie ze zatary silnik czy cos tylko jakies gupoty typu zepsuta cewka od rozrusznika spalona zarowka nielaczace kierunki zle dzialajacy dozownik zatarty slimak prekoscimieza, albo najabrdziej feralny bezpiecznik ktory ciagle sie palił i tak ciagle. Nie są to zeczy powazne ale utrudniajace jazde i zabierajace przyjemnosc z jazdy:) Bo jak mialem sie cieszyc kiedy padla mi cewka rozrusznika i musialem palic motor na pych. Troszke obciach przy ludziach :-D :-D POLECAM JAPONIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 dodam tylko że od jakiegoś czasu aprilia ma dilerstwo w polsce tak wiec z czesciami nie ma problemu.. ale jest jedno duze ale.. aprilia odcina sie od swoich motocykli wyprodukowanych przed 1997 rokiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 aprilia odcina sie od swoich motocykli wyprodukowanych przed 1997 rokiem..toznaczy ze te po 97roku sa lepsze od tych stareszych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 niemam pojecia czym spowodowane sa takie kroki ale niestety tak wyglada sytacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 od razu muwie że sory za odkop ale musze to napisac dla innych z częsiciami niema problemu mam aprille z 1990 roku i w warszawie można dostać wszystkie częsici i bardzo duzo jest używanych niema z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraSalvatrucha Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 APRILIE RS 125 Rok produkcji 1996Przebieg [w km] 13881Moc silnika [w KM] 30Pojemność silnika 51 - 125ccmRodzaj paliwa benzyna(Tumany)pier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) To chyba ten jegomość od tematu z aprilii. ...ups...(niecenzuralne) tuman to kur** ty jesteś jak zakładasz temat to sprecyzuj o ch** ci chodzi. :icon_rolleyes: dla moda za sprawną zmiane :icon_question: Edytowane 3 Marca 2008 przez kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi