MiND Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Chlopaki nie zmieniajcie tematu tylko doradźcie Benkowi o jawie :) Benek14 lepiej skorzystaj z wyszukiwarki :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 enduroguy czemu uważasz ze dt jest zla?? I CZEMU CIAGLE JEST INNY TEMAT NIZ TEMAT POSTU?!Cieżka jak na 80cc, slabiutka jak na 80cc, slabe zawiesznie, a o prowadzeniu to juz nei mowie. Resumujac: dobre enduro dla spokojnych ludzi na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mam DT 80 i niestety zgadzam się w 2 kwestiach z Enduroguy. Po pierwsze jest cholernie ciężka (115kg) po drugie RX/80 zawieszenie jest jakie jest ale co do prowadzenia to według mnie jest bardzo dobre (przynajmniej dla mnie). [ Dopisane: 16-08-2005, 23:51 ]Nie dopisałem wyżej: RX/80 wymiata i jest znacznie szybszy od DT 80 (Mała waga+większa moc po tuningu=lepsze przśpieszenie od DT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ale co do prowadzenia to według mnie jest bardzo dobre (przynajmniej dla mnie). Przejedz sie RXem a najlepiej jakims fullem to zmienisz zdanie i bedziesz gnoil DT ile wlezie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Spoko spoko w następnym sezonie bede śmigał YZ 125 więc relacje napisze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nic sie nie dowiem o tej jaie od was! ale nie szkodzi mam już simka! :) ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi