Gość Anonymous Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No kolejny temat w którym nie jestem pewien czy już był na forum :http://wiadomosci.wp.pl/kat,15151,wid,7621...c.html?ticaid=1 no i jeszcze jedna relacja z dzwonu: http://slupca.com.pl/index2.php?tekst=true&id=15556 P.S. poczytajcie wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ...debilom powinni zabierać motocykle. Art1. Ulica to nie tor wyścigowy Art2. Nie umiesz jeździć to nie wsiadaj na Yamahę kolegi. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Art. 1 Ciekawe pomiedzy jakimi samochodami pedzili motocyklisci slalomem w srodku nocy.Art. 2 Szkoda ze przez takiego idiote po du*ie dostanie koles w Saabie. Jesli chodzi o opinie swiadkow to sadze ze wypowiadaly sie same babcie sluchajace radia maryja, bo w ich radio mowili ze motocyklisci sa zli (pewnie nawet nie widzialy wypadku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ,,Panie, ten motocyklista pędził jak szalony. Dobrze, że to się tylko tak skończyło'' - mówiła jedna z mieszkanek Słupcy.Jak ja lubię te teksty, jednak w tym przypadku to jest sama prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 "Zanim ścigacze dobrze się rozgrzały, policjanici na motorach zablokowali im drogę. Co za wsioch to pisał?? Palant mówić prawidłowo nie potrafi, gdy prubuje sklecić parę zdań to oborą trzy razy zaleci i dziennikarzem chce zostać?? Niech sie najpierw cofnie do szkoły i mówić nauczy :-D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Po przeczytaniu komentarzy jednak zmieniam zdanie, świadkowie mówią że jechał 50-70km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Co za wsioch to pisał?? pewnie jakies dziecko się nudzi podczas wakacji (akurat ostatnio nie było pogody :mrgreen: ) ja juz się przyzwyczaiłam, prowokacja i to na niskim poziomie pees:DZIADU - dość intrygujący awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 to prawie prędkość światła na pewno okoliczne babcie były poruszone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Cześć Głośny dźwięk wysokoobrotowego silnika odbierany jest częstoprzez osoby nie znające się na specyfice tematu jako świadectwojazdy z nadmierną prędkością tymczasem można przejechać przez całe miasto i nigdzie nie przekroczywszy prędkości 70km/hi tak być "najszybszym" na drodze.Odpowiedź - przyspieszenie.Poza tym ludzie też nie słuchają czy te obroty rosną czy malejąa przecież jak maleją to świadczy najzwyklej o hamowaniu silnikiem a nie o pędzeniu.Na zdjęciu widzę człowieka, leży czy zwija się z bólu, obok kask.Przepraszam ale gdyby uderzył przy 130 km/h w to autoto tak by nie wyglądał. Z innej strony są tacy co rzeczywiście jeżdżą po mieście tak jak powszechnie się o motocyklistach mniema i to nie jest mądrea całej reszcie robi krecią robotę. Temat ogólnie niewdzięczny. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 witam,jak czytam komentarze tego typu:Rybok, 14 czerwca 2005 godz. 22:12 Mam wszytko gdzieś mam duży samochód i będę wam wyjeżdżał gdzie mi się podoba i jak mi się podoba a to wy się pozabijacie. I tylko grabarzowi coś do tego bo se zarobi to NAPRAWDE MNIE %#&^$#**^*@^@^%@@$#@%$ -GDZIE SIE PODZIAL SZACUNEK DLA LUDZI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Szacunku dla motocyklistów ze strony cywili niema i tak szybko nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ,Jak są sprzyjające warunki to pojadę ze dwie stówy''a skad autor moze to wiedziec? byl tam i uczestniczyl w tej rozmowie czy ku*wa co ? Z rozbitej YAMAHY wyciekła zielona plama paliwa. cos mi sie zdaje ze to byla zielona plama ale plynu chlodniczego(tez taki mialem w swojej yamaszce gdy byla nowka z salonu) taka jasno zielona barwa, pozatym benzyna wylana na asfalt raczej nie ma zielonego koloru ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokowaty Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 witam,jak czytam komentarze tego typu:Rybok, 14 czerwca 2005 godz. 22:12 Mam wszytko gdzieś mam duży samochód i będę wam wyjeżdżał gdzie mi się podoba i jak mi się podoba a to wy się pozabijacie. I tylko grabarzowi coś do tego bo se zarobi to NAPRAWDE MNIE %#&^$#**^*@^@^%@@$#@%$ -GDZIE SIE PODZIAL SZACUNEK DLA LUDZI??? komentarz ten, o którym pisze tomek RR jest odpowiedzią (wg mnie całkiem trafną) na wcześniejszy komentarz : mlody, 14 czerwca 2005 godz. 19:44mamy wszystko gdzies... bedziemy jezdzic gdzie nam sie podoba i jak nam sie podoba... nasza sprawa i nikomu nic do tego! W moim odczuciu autor komentarza o duzym samochodzie mial zamiar zwrocic uwage na arogancje autora wczesniejszej wypowiedzi. I to chyba bardziej jemu brakuje szacunku dla ludzi i wyobraźni. Wniosek nr 1: Pamietajmy, że bezpieczeństwo na drodze zależy od każdego jej użytkownika. Wniosek nr 2: Naprawianie świata zacznijmy od siebie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie wiem jak w waszych miastach ale w Poznaniu pojawiły sie bilbordy ze zdjęciem rozj*banej Yamahy R1 z podpisem "Czy to twój wymarzony koniec sezonu?" Do motocyklisty to może przemówic ale dla dresa ze ścigolem od tygodnia to raczej nie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi