Motokid Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Mój jest bardzo podobny lecz jest kilka drobiazgów które je mieni.Co do pojemności to też mam 50:(Ale tym sie nie martwie bo już mam zamówioną Honde HM :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Honde HM Z allegro??Bo widzialem ich kilka... w kiepskim stanie niektore byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja widze tylko jedną :) a dokładnie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M95892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 :(Ale tym sie nie martwie bo już mam zamówioną Honde HM Czemu akurat nazywasz to Honda?? To jest HM CRE czyli najlepsza 50cc w klasie. Ten z allegro nawet nie drogi i widac ze zadbany. Jednak szkoda ze nie jest tuningowany (a tuning to niestety droga sprawa!!)To ja na swoim 80 bez problemu wyciagam. a poj sprawdzales?? Bo ja mam na ramie tez s 83 a silnik 50 cm A jak ten Twoj sim wyglada tak jak ten moj?? : Oj cos mi sie wierzyc nie chce zeby simson 50cc lecial te 80km/h (no chyba ze licznikowe czyli ok 60km/h rzeczywiste :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 to nie był mój licznik tylko mojego taty który siedział w BMW a ja jechałem za nim :) Mój simson nie jest taki normalny bo jest to nowe seria a dokładnie mój jest z 95r a gaźnik bing w nim to seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 to nie był mój licznik tylko mojego taty który siedział w BMW a ja jechałem za nim Mój simson nie jest taki normalny bo jest to nowe seria a dokładnie mój jest z 95r a gaźnik bing w nim to seria. U mnie tez bing to seria. Jeszcze mam tego binga z 93r. a kupilem nowego bo tamtem byl w kiepskim stanie, sruby poobrabiane, troche w nim przerabiane bylo i nie chodzil jak powiniem, i dlatego kupilem nowego. A tego mam na czesci :) Oj cos mi sie wierzyc nie chce zeby simson 50cc lecial te 80km/h (no chyba ze licznikowe czyli ok 60km/h rzeczywiste ) Moze masz racje. Ale licznik wtedy oszukuje jak sie ma nieorginalna zebatke. Orginal to 15 zebow. A ja mam 14 ze wzgledu na kola (19 przod i 17 tyl) Ale nim jechalem te ponad 80 cm ale jak dawke paliwa zmienilem na 5 l na 100 km. [ Dopisane: 09-09-2005, 17:51 ]Ja widze tylko jedną a dokładnie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M95892 Ladny ten HM. Oplacalo Ci sie kupywac-niska cena. Moje Gratulacje. On nawet dobrze wymiata, jest lekki i dzieki temu ma dobre przyspieszenie a po tuningu na 80 cm juz nie jedna sete enduro zostawisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A wie ktos moze ile powinno byc paliwa w komorze plywakowej? Bo ja sobie ez ten gaznik kupilem i wachy jest za duzo mocno. Przelewa sie ciagle. W tewj chwili mam ustawione na jakies 6mm i za dzuo jest :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Sory za odgrzewanie tematu, ale nie chciałem zakładać nowego :smile: Czy wiecie może gdzie można kupić dysze do gaźnika Bing do modelu S70? Jakie oznaczenie ma ta dysza? Z góry dzięki za odp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi