Morusek_16 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam chce kupić motor klasy 600 i nie wiem jaki wybrać na zakup moge przeznaczyć do 12000zł co polecacie??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 podaj jaki to ma byc motocykl ! ścig, enduro, turystyk, naked....... dopiero wtedy bedzie mozna ci pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ścigacz klasy 600 do 12.000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ścigacz klasy 600 do 12.000 zł FZR600 ;) wspaniale moto, no i jeszcze zostanie Ci troche kasy na ciuchy, formalności i paliwo :PPozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Bardziej myślałem o tundercat niż o Fzr 600 co o tym myślicie?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Thundercat :roll: Moto świetne, tylko cenę trzymają. Trzeba mieć z 15 tys zł. Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A uszeregujcie od najlepszego do najgorszego wg was:1)Honda CBR 600 F32)Kawasaki Zx6r3)Gsx-r 6004)Yamaha thundercatI Dlaczego właśnie tak??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 :?: :?: :?: :?: :?: Ja bym uszeregowal tak:1. Honda CBR 600 F3 i Yamaha Thundercat2. GSX-R 6003. Kawaskaki ZX6R A dlaczego tak... Honda i Yamaha to silniki nie do zdarcia, a o to glownie chodzi w sprzetach z tych lat. Dlaczego suzi na 2? Bo lepsza niz Kawa takze z tych lat. Cos chyba z rama w kawie sie dzialo ;) Istotne jest jeszcze do czego ma ci sprzet sluzyc. Jezeli w duzej mierze do turystyki to tylko Thundercat. Z tych sprzetow on sie do tego najlepiej nadaje. A jezeli do "przejazdzek" to juz tylko Twoj wybor.; A jak ktos sie nie zgadza ze mna to mam to w d... NOSIE, bo to jest moje zdanie. Choc ciekawy jestem innych wypowiedzi. Pozdro @ll moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Dzięki 3MB3A co inni o tym myślą????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Cześć A ja bym najchętniej chciał wszystkie cztery z tej listybo tak to skoro mam f3 to powiem, że hondaa mając innego wskazał bym to co bym miał.Jak długo się nie wypowie ktoś kto jeździłkażdym z tych moto i nie wskaże które (ale obecnie ma jeszcze coś innego)to przeczytasz tylko gdybania i opinie zasłyszane. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 1.Kawasaki ZX6R, ponieważ to piękne, silne, solidne moto( chce taki kupić za 2 lata)2.Honda CBR 600 również wdg. mnie świetny motocykl nie do zdarcia3.Yamaha Thundercat, bardzo fajny motor ale za tą cene wolałbym punkt 1 ew. 24.Suzuki GSX-R 600 jakoś nie darze tego motocykla sympatią, podobają mi sie tylko te najnowesze modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 1)Honda CBR 600 F3 - piękny motocykl, ładna lapma2)Kawasaki Zx6r - super maszyna, ładnie wygląda na kołach3)Gsx-r 600 - super sprzęt ale nie tak fajny jak dwa poprzednie, 4)Yamaha thundercat - bardzo dobra maszyna, fajnie wygląda na długich światłach. :| Ludzie podawajcie argumenty bo tak to sobie można pisać, każdy jest inny, jednemu będzie lepiej się jeździło na Kawie innemu na Suzuki - ważne jest dlaczego tak jest. A szczególnie ciekawią mnie komentarze ludzi, którzy nie jeździli na tych sprzętach :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ciekawią mnie komentarze ludzi' date=' którzy nie jeździli na tych sprzętach [/quote']No mnie też ?????????// może ktoś coś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 GSX-R jest niewygodny na dalsze wypady (bedzie cie kregosłup bolał)ZX6R - słyszałem, że jest on najmocniejszy z 600-tek (osobiscie nim jezdze - 97r. i jest dość wygodny a jednoczesnie to juz R-ka, wiec mocy tez nie brakuje !!) ale trzeba uwazac, bo od stawiania na kole (a scislej mocnego opuszczania na dół) pęka niby ramaCBR 600F - jest bardzo wygodny ! nie trzeba sie pochylac za owiewka nawet przy wiekszych predkosciach ! ale na przyspieche i na v-max z Kawą 6 nie ma szans (nawet 2002 r. na wtrychu)THUNDERCAT - miałem go kupić, bo wygląd jest cudowny ! ale słyszałem opinie, ze jeżdzi sie na nim jak na rowerku przy 200 (czyli jest podsterowny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 1. GSXR 2. CBR 3. Zx6r4. Tundercat Jezeli myslisz o bardziej ekstremalnej jezdzie to owa kolejnosc wydaje mi sie najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi