emzet Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 szkoda że HpGuest dostał banika... miałem niezły polew z dzieciaka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a ja mu chetnie sprzedam fajera :) tylkoże musi nazbierać przynajmniej 3 razy tyle ile ma... i w sumie mam w dupie to czym łepek bedzie latał... byle by nikomu oprocz siebie krzywdy nie zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 szkoda że HpGuest dostał banika... miałem niezły polew z dzieciaka hyba wszscy :-D :-D :-D :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Po komentarzach HpGuest dochodze do wniosku, że poprostu gościu ma świetną zabawę robiąc nas w balona. Jakoś nie widzę 14-sto latka na GS500. Pozwolisz, że się spytam - gdzie są Twoi rodzice ? HpGuest nie obraś się ale widzę że masz póki co 14 lat i w tym wieku różne są marzenia i wymysły. Sam chyba nie wiesz co chcesz kupić. Więc się konkretnie zastanów przeczytaj wszystkie nasze rady i zobatrzymy do jakiego wniosku dojdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 OK... Mial byc jakis ostry scig ale przeszedlem na Suzuki GS 500E nom i chyba jak narazie przy tym zostane. Zarejestruje na kogos (jak sie da, a jak nie to se blachy namaluje albo lewe zalatwie) i na prawko leje jak to zawsze robilem :] Nom coz wiekszosc z Was niepopiera pewnie jazdy bez prawka ale zeby zyc trzeba jezdzic młody prowokator :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Za taka kase niekupisz dobrego sciga.Jak juz kupisz cos za taka kase to pewnie bedzie to wielka skarbonka w ktora bedziesz musial wkladac sporo pieniedzy.Takze polecam troszke poczekac i usbierac nieco wiecej dutków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 sluchajcie, czy anie widac ze łepek ma nie pokolej w glowie?? mysle ze mozna zamknac temat, bo jesli ma rodzicow madrzejszych od niego to nie pozwola mu na zakup. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Albo koleś ma dziwne poczucie humoru albo jest totalnym roz.... Stawiam że to i to. P.S crossówki maja swój urok palancie i lepiej tego nie komentuj (wracaj na Ogórka czy co tam miałeś). [ Dopisane: 21-08-2005, 23:14 ]Aha i napisałeś że na stałe mieszkasz w USA a szukasz motocykla w Świętokrzyskim...powodzenia ale jesli kłamiesz to prznajmniej rób to z głową... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 :-D widze ze chlopak ma wybujal wyobraznie... HpGuest: ja ci powiem tak: kupuj co chcesz.... ale sadzac po twoim sposobie myslenia to zrobisz sobie a niedajboze innym krzywde..... kup jakas 50'tke plastika czy "scigacza" pojezdzisz troszke, nabierzesz doswiadczenia, wyrobisz sobie pewne "odruchy" a potem pomysl nad przeskokiem na 125 albo 150-gwarantuje ze wydzie ci to na zdrowie :evil: Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja jak miałem 14 lat to jeżdziłem na motorynce i marzyłem o super szybkiej i niesamowicie mocnej maszynie jaką jest polski motocykl WSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Wiesz Radas nie którzy marzą o Gs 500 po Romecie. :-D Każdy ma jakieś marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 powiem Ci tak, jak poraz pierwszy przesiadłem sie z simka na Honde MBX 80 to byłem, dziki tak wyrywał że to koniec, a jeśli chcesz faktycznie poszalec i nie przeszkadza Ci ze nie masz prawka ani pewnie doświadczenia to kupuj od razu bandita 1200 albo Hayabuse i śmigaj 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mysle ze mozna temat zamknac. Koles juz dawno zbanowany, wiec po co sie z niego nabijac:] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 czemu niechcesz takiegohttp://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=61065991 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=61686337 :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi