tomek RR Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 witam,glupie troche to pytanie...Moj kolega ma 164 cm wzrostu i jezdzi gixerem 750 i to jak....ja to chcialbym byc nizszy....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ludziska nie martwcie sie :!: Na moto nie trzeba miec wzrostu..... trza miec umiejetnosci :!: :twisted: Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Na litrowych sportach nogi mam prawie płasko na asfalcie (wczoraj na torze poznań kolanem też dotykałam asfaltu :) ), więc myślę że Twój wzrost jest idealny na plastika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Z takim wzrostem pozostal bym przy 600 max 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A co mają powiedzieć ci co produkują te plastiki :mrgreen: Mają zaledwie 150cm w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi