brugi Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Od wczoraj jestem szcześliwym posiadaczem MZ ETZ 215 w prawdzie musze sie z nia niezle pobawić bo mam do złożenia cały silnik ale wprawdzie sa wakacje:p Słyszałem ze na forum jest całkiem sporo "emzetkarzy" wiec jak ede mial jakies problemy to sie zgłosze bo narazie zostaje mi ja poskładać i uruchomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Gratuluje, składałem ostatnio silnik z swojej etli 150 i zajeło mi to 2,5 h :P Składaj jak najsybciej i na drogi ;) PS: Ile dałeś :?: :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Tak średnio 700zł rok 89 i ma kupiony nowiutki wał za ponad 200zł w pożądnym sklepie. Masz może schemat silnika do tej MZty??Bo ja szukam i szukam i nie moge znaleść w prawdzie znalazłem jeden ale jest taki troche malo czytelny a ja lubie mieć wszystko jak na dłoni. Walne foty jak skończe robić jak wygladała "przed"i "po" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Tak średnio 700zł rok 89 i ma kupiony nowiutki wał za ponad 200zł w pożądnym sklepie. Masz może schemat silnika do tej MZty??Bo ja szukam i szukam i nie moge znaleść w prawdzie znalazłem jeden ale jest taki troche malo czytelny a ja lubie mieć wszystko jak na dłoni. Walne foty jak skończe robić jak wygladała "przed"i "po" :]nie szukaj w internecie schematow, tylko kup ksiazke, "z motocyklem na ty -MZ ETZ 251" (nie jestem pewnien co do tytulu) tam jest wszystko ladnie rozrysowane i opisane, srubka po srubce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Może chodzi ci o "Jeżdże motocyklem MZ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No ja jednak na zime planuje remont MZ teraz mam zbyt mało czasu :/ z tym ze ja będe muusiał oddać wał do regeneracji, łożyska mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 gratuluje zakupu,sam niedawno kupiłem 251 i jeżdzi mi się fajowo,co do schematów to powinny być gdzieś na forum,a co do książki to są dwie,Jeżdzę motocyklem MZ i Z motorem na TY,tam masz rozrysowane wszystkie elementy,pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Na forum szukałem i coś znaleść nie moge a jeśli chodzi o silnik to prawie już złożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 no gratuluje takze zakupu 251 ja tez poszukuje 251 bo uwazam ze jest to swietny motorek teraz jestem w trakcie robienia prawka Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi