DZIADU Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59734556 nie zginął komuś?? Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 i jeszcze tak bezczelnie... czy przypadkiem nie powinno siętego zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Na co komu taka mszyna bez prawa rejestracji...;/ Rozumiem ze komar czy ogar albo inne ścierwo (no...moze nie az takie ścierwo;)) ale nie bandit...to sie kupuje zeby śmigac sobie poza miastem a nie po podwórku i polnych drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Wiem co to za koles przyjezdza czasem na lotnisko w pile, jest to jego sprzet do stuntu ciagle gumy, 12 (jazda na stelazu jak to sie tam zwało) i ogolnie do rozjebki. A czemu bez prawa rejestracji to nie wiem ?? Jezdzil nim na zagranicznych blachach to moze buchniety za granica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Mnie to ciagle zastanawia czemu policja nie popatrzy na allegro i nie wyjasnia spraw,nie musza jezdzic,szukac swiadków,tylko telefon do goscia,umówić sie na oglądniecie i po sprawie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Mnie to ciagle zastanawia czemu policja nie popatrzy na allegro i nie wyjasnia spraw,nie musza jezdzic,szukac swiadków,tylko telefon do goscia,umówić sie na oglądniecie i po sprawie bo dla nich to by bylo zbyt skomplikowane a nie daj boze by im skutecznosc jeszcze wzrosla i musieli by im dac jakies premie czy cos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 ten koles to handlarz... jakos pod koniec sierpnia byly jego aukcje 2ch takich samych banditow z czego jeden byl bez papierow... drugi byl zarejstrowany w Zlotowie (trajka mogles goscia widziec tez na zlocie w Debrznie na pasie...) moze mial plan ze skoro chce jezdzic na gumie to kupi drugiego w razie gdyby jakis trick nie wyszedl... to ze bez prawa rejstracji nie znaczy zaraz ze kradziony... wystarczy sprawdzic czy sa numery... jak sa to na policji bez problemu mozna sprawdzic pochodzenie, a jak nie ma to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Mnie to ciagle zastanawia czemu policja nie popatrzy na allegro teraz juz ponoc sprawdzaja podejrzane aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Rozumiem ze komar czy ogar albo inne ścierwoMam nadzieje ze mowisz tak tylko o swoich motocyklach/ motorowerach. Bo mojego Komara (232 z 1966r) nigdy bym tak nie nazwał.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciu Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 troszke dziwna aukcj bez foltek no troszke podaejzane ale kto wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi