Timac Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Rozmawialem z kumplem ktory bojal sie F4 w tamtym roku i niechwalil se tego.Ponoc slaby motocykl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratuluje Adi swietnego sprzeta! Mam nadzieje ze po zimie tez bede posiadaczem takiego cuda :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Rozmawialem z kumplem ktory bojal sie F4 w tamtym roku i niechwalil se tego.Ponoc slaby motocykl ...zalezy dla kogo slaby,dla mnie wrecz za mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 siemacie, wowo, ale czym jestes zainteresowany? jak chcesz fotki to daj maila, wyśle chętnie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 co do mojego sprzecika stoi w Niemczech bo tu mieszkam ,a do zdjec dalem linka wczesniej .. tam to forum niemieckiego gdzie jestem zarejstrowany!!! co do ceny to okolo 5500 € moge dolozyc skory i kaski moj i zony !!!! bo do czopera to i tak inne beda potrzebne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Brać panowie bo to dobra cena!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 zalezy dla kogo slaby,dla mnie wrecz za mocny Nie no koles ma doswiadczenie z motocyklami i buja sie juz ladnych pare lat.Mial tez taki i jak juz pisalem niebyl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 zalezy dla kogo slaby,dla mnie wrecz za mocny Nie no koles ma doswiadczenie z motocyklami i buja sie juz ladnych pare lat.Mial tez taki i jak juz pisalem niebyl zadowolonyMoze miał cos zrombane bo moja maszynka jest szybsza od fazera i lekka jak cholera wiec nie uwazam ze to slaby motocykl ale jak ktos wsiadzie na nia z tysiaczki to pewnie jest tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Moze miał cos zrombane bo moja maszynka jest szybsza od fazera i lekka jak cholera wiec nie uwazam ze to slaby motocykl ale jak ktos wsiadzie na nia z tysiaczki to pewnie jest tak jak piszesz Adi trza ją przetestować :buttrock: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 mi moja tez sie slaba nie wydaje bo r6ostki jej rady nie daja a na ostrych winklach gdzie trzeba szybko przezucac z boku na bok tysiaczki maja problem :buttrock: tylko na prostej 1000 moze podskoczyc :? [ Dopisane: 23-08-2005, 00:08 ]kopa tez ma zajebistego dobrze ze amor jest [ Dopisane: 23-08-2005, 00:08 ]to ja trzyma w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tez musze zalozyc amortyzator skretu bo niesamowicie latwo wpada w shimy(chyba zle napisalem)Lamassu moze mi cos polecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 mi moja tez sie slaba nie wydaje bo r6ostki jej rady nie daja a na ostrych winklach gdzie trzeba szybko przezucac z boku na bok z tym sie nie zgodze, bo wszytsko zależy jeszcze od tego kto takową r6ostką jedzie, a co jak co to szostki sa bałdzo zwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Przem masz calkowita racje zalezy kto nagina,R6 ma potencjal i cebraF nawet sport nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tez musze zalozyc amortyzator skretu bo niesamowicie latwo wpada w shimy(chyba zle napisalem) Lamassu moze mi cos poleciszja mam Ohlins 20 stopni regulacji i swietnie sie sprawuje ,kupilem uzywke za 1100 bo nowy chyba 1800 albo wiecej 8O [ Dopisane: 23-08-2005, 22:55 ]pozatym cbr jest solidniejsza od r6 bo jak jezdzimy na kole to r6 to gozej znosza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 na allegro musze poszperać moze cos bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi