Skocz do zawartości

02-04.09.2005 Zlot u Papy

Gregor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

100 km/h !!!!!!!!!!!! Fabio nie wiem czY mi biale baranki pomalowane na moim rozowym baku nie poodpadaja !!!!!!! spoko moze byc nawet o 14 ;) dla mnie ;)

tak wiec o 15 spod emilki meblowej :)

ty Fabio pijaku moze ty lubisz tanie wina !!!! ale ja lubie tanie wina bo esperal po nich mniej boli :D wiec mow za siebie co lubisz pic :P

to co kto jedzie z wawy !!! no smial smialo bo w zime siedzac przed telewizorem i ogladajac rapy na vivie padnie tekst "a moglem w tamten weekend pojechac do Ostrody :P

FXST

:-D Wielkie Yoł ziomalu!!! :-D buchchcachaaaaaa!!!

Valić Vive only Emtefał Polska is the best...Krystyna Aguilera mojom miłościom jest...to my czarne szesnastki :twisted: he he...667 Nowy Lepszy Szatan...juuppiii....no dobra mówię za siebie: uwielbiam tanie wina...piłem całe życie i dzięki temu mam intrudera he he he....dobra postanowione...tak się stanie...wyjazd w piątek o 15...

p.s.

lubisz pić i oszczędzać?...zacznij dziś!!!...Tylko tanie wina spełnią Twoje sny he he :-)

Istnieje spore prawdopodobieństwo, że pojawię się na ostródzkim zlocie, jeżeli tylko ustąpi alergia, a przynajmniej się nie nasili (łykam prochy, więc powinno być OK - najwyżej nie będę mógł się napić).

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

(łykam prochy' date=' więc powinno być OK - najwyżej nie będę mógł się napić).[/quote']

dobra dobra tak specjalnie piszesz bo nie chcesz napić się taniego wina z nami :-) ...gardzisz beaujolais nouveau rocznik 2005 :-D w tak wikwintnym towarzystwie Lorda Niedźwiedzia i Panicz Fabia he he he :-D

p.s.

No to wszystko potwierdzone jak wyzej spisane zostało ruszamy o 15 (plus kilka minut wiadomo może byc poślizg) z pod WCF.

Do zobaczyska!

no jak nie jak tak ;-)

Kurde tylko gnajcie szybko bo my z Niedźwiadkiem to się szybko ugotujemy :-) no i z Niedźwiadkiem wstydliwi jesteśmy i jak zobaczymy tyle szatanistów z foruma enternetowego to będziemy bały się podejść :oops: bo oni są źli ,gwałcą wioski i rabują kobiety...buuuuuuuuuuuubuuuuubbuuuu

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

No to okazało się, że i ja się wybieram na tą szatańską imprezę, tyle że w sobotę z rańca. Jak ktoś też by leciał, to ja proponuję spotkać się około 9.00 na stacji benz. Statoil za Modlinem, po prawej stronie trasy nr7 na Gdańsk. Lub też może się dostosuję do innych propozycji.

Od razu mówię, że moje podstarzałe 50 koni prędkości swiatła z siebie nie wykrzesa, więc liczę raczej na wielbicieli jazdy kontemplacyjnej:)

P.S. Fabio!!! Zostaw ze dwa łyki dla mnie na sobotę!!! :)

Gryf MC Poland

Fabio nie martw się. Jak nie Ty podejdziesz' date=' to ja się do Ciebie wybiorę [/quote']

aaaaaaaa...nie będę płakał ja się wstydzę...bedę musiał wypić oranżade białą dla otuchy :)

P.S. Fabio!!! Zostaw ze dwa łyki dla mnie na sobotę!!!

he he przyjacielski przyjacielu ,sąsiedzki sąsiedzie ależ oczywiście że bedę czekał z flaszą smakołyku na Waść :-) razem z Lordem Niedźwiedziem.

he he przyjacielski przyjacielu ' date='sąsiedzki sąsiedzie ależ oczywiście że bedę czekał z flaszą smakołyku na Waść :-) razem z Lordem Niedźwiedziem.[/quote']

Bedzie to dla mnie zaszczyt niezmierny móc spożywać szlachetny trunek w tak przezacnej kompaniji waćpanów (tudzież waćpanien) :-)

Gryf MC Poland