Thomaszek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witam,Poszukuje jakiejs skory na motorower i zalezy mi, zeby nie byla za droga. Moze ma ktos z Was cos do sprzedania? Ewentualnie gdzie cos takiego kupic tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Lumpeks, allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Poszukuje jakiejs skory na motorower tak sie składa' date=' że mam skóre na sprzedaż - odezwij sie do mnie - dam Ci fotkizeby nie byla za droga tzn.... ile jestes w stanie wydać na kurtke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jesli masz naprawde malo kasy to tak jak radzi Trajka przejdz sie po badziewniakach, do 5 dych napewno cos znajdziesz. Jak masz wiecej to kup cos bardziej motocyklowego :P Ja swoja kurtalke kupilem za 3 dychy, a spodnie Hein Gericke za 28 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ja mam kurtkę tekstylną, która nie jest mi potrzebna. Oddam za skrzynke piwa :P No chyba, ze masz mniej niż 180 cm wzrostu to moze byc nieco za duża :D Mam tez kurtkę skorzana typu "ramoneska" ta oddam za dwie skrzynki piwa :evil: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi