Frencci Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Przepraszamy Was ale nie dotrzemy- od piatku bedziemy juz obserwowac "Brno". Mimo tego bedziemy z Wami duchem i mamy nadzieje, ze bedzie Wam tak fajnie jak nam ze soba! Sto Lat, Sto Lat!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: ...To pisala Moja Smoczyca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czy masz jakies ulatwienia z dojazdem dla jadacych z Lodzi? Moze jakies szczegolne obiekty i takie tam...?Bede na 100% i pewnie z moja druga polowa, z ktora kiedys pewnie i my bedziemy zapraszac na podobna impreze.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Tak z łodzi jest bardzo prosta droga pod sam kościółek..Z Lodzi keirujesz sie na Konin jedziesz przez Uniejow, Turek, Tuliszkow (sa dzidy) az dojedziesz do skrzyzowania ze swiatlami (w prawo na wawe w lewo na kalisz ostrow) przejezdzasz je prosto i dojezdzasz do glownej drogi zjezdzajac z gorki, skrecasz w lewo jedziesz jakies 500m i w glebi po prawej duze schody a na koncu zolty klasztor z kociolem to tam... (jeszcze przed rondem)Po mszy i przejechaniu do imprezowni chlopaki wracjaja do rychwała gdzie jest grill z kielbacha i piwkiem (mozna pogadac odpaczac itd) P.S. Jak by co to grupa z Turku wyjeżdza o 15:00 więc można się podłączyć.Namiary do dowódcy :-D : Zibik tel.609 666776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 sorry, ale rozwalił mnie temat. KTO TO JEST PARADEK? :-) Ale i tak życze Wam 100 lat wspólnego zycia :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Marianka nie oglądałeś dr miodka i pewnie nie udało Ci się trafić na lekcję języka polskiego gdzie była mowa o zdrobnieniach. Gdyby tak nie było to byś wiedział, że paradka to zdrobnienie od PARADA :-D Tak czy siak życzeń nigdy za wiele...Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ale sam przyznasz, że zabrzmiało dwuznacznie. A tak na serio - jako że mam niemal 20-letni staż w "odmiennym" stanie to sie wymądrzę: zwykle sie mówi - męcz się też itp. Narzekamy, uskarżamy się, wspominamy. jak dobrze było za kawalerskich czasów... Taka moda. Naprawdę - nie żałujemy niczego! Życzę Wam, byscie i po 20 latach i później, nie żałowali niczego i na zawsze zachowali ten nastrój z najblizszych dni :evil: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dziękuję bardzo i mogę powiezieć, że będziemy się starali aby tak było tym bardziej, że dzielimy jedną pasję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Dziękuję bardzo i mogę powiezieć, że będziemy się starali aby tak było tym bardziej, że dzielimy jedną pasję. Możesz się jeszcze do 16,00 rozmyślić co nie zmienia faktu że browara i tak dzisiaj stawiasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No no no.. Zycze sto lat z przyszla malzonka ;). Juz tylko godzina i ciut ciut dzieli Was od momentu kiedy to razem staniecie przed oltarzem ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No to na ślubie byłem ,kiełbaskę jadłem i piwko piłem.Impreza super tym bardziej że stawiło się ok 50-60 maszyn i w Koninie mieli ludziska na co popatrzeć.A tak na forum to jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla WAS i żebyście swoją pasję kochani dzielili razem do końca świata i jeden dzień dłużej.SZCZĘŚĆ BOŻE MŁODEJ PARZE P.S.A teraz Siwy kombinuj kosz do intruza bo pewnie niedługo się przyda trzecie miejsce ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No to ba ślubie byłem ,kiełbaskę jadłem i piwko piłem. Koło tez już na miejscu. Fajna imprezka była. Teraz 10 Września u nas damy w palnik ;) A Ty Siwy Trike musisz przedłużyć bo jak młode się pojawi musi gdzieś jeździć na zloty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 A ja i moja młoda żona ;) Wszystkim za przybycie bardzo dziękujemy...Wyszło wspaniale i mamy nadzieje, że grillek z piwkiem także się udał...Jeszcze raz dziękujemy zostaliśmy powaleni...P.S Fajnie mieć świadomość, że dookoła jest tylu wpaniałych ludzi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO, SPELNIENIA MARZEN!!!POZDRAWIAMY PARE MLODA, TZN. JA I KAROLINA Z KTORA BYLEM NA WASZYM SLUBIE. ;) ZARAZ WYSYLAM ZDJECIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi