Skocz do zawartości

27.08.05 Konin godzina 16:00 mój ślub i paradka

_siwy_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszamy Was ale nie dotrzemy- od piatku bedziemy juz obserwowac "Brno". Mimo tego bedziemy z Wami duchem i mamy nadzieje, ze bedzie Wam tak fajnie jak nam ze soba! Sto Lat, Sto Lat!!!!!!!!!!!!!! :buttrock:

...To pisala Moja Smoczyca :(

Tak z łodzi jest bardzo prosta droga pod sam kościółek..

Z Lodzi keirujesz sie na Konin jedziesz przez Uniejow, Turek, Tuliszkow (sa dzidy) az dojedziesz do skrzyzowania ze swiatlami (w prawo na wawe w lewo na kalisz ostrow) przejezdzasz je prosto i dojezdzasz do glownej drogi zjezdzajac z gorki, skrecasz w lewo jedziesz jakies 500m i w glebi po prawej duze schody a na koncu zolty klasztor z kociolem to tam... (jeszcze przed rondem)

Po mszy i przejechaniu do imprezowni chlopaki wracjaja do rychwała gdzie jest grill z kielbacha i piwkiem (mozna pogadac odpaczac itd)

P.S. Jak by co to grupa z Turku wyjeżdza o 15:00 więc można się podłączyć.

Namiary do dowódcy :-D : Zibik tel.609 666776

Marianka nie oglądałeś dr miodka i pewnie nie udało Ci się trafić na lekcję języka polskiego gdzie była mowa o zdrobnieniach. Gdyby tak nie było to byś wiedział, że paradka to zdrobnienie od PARADA :-D

Tak czy siak życzeń nigdy za wiele...

Dzięki

Ale sam przyznasz, że zabrzmiało dwuznacznie.

A tak na serio - jako że mam niemal 20-letni staż w "odmiennym" stanie to sie wymądrzę:

zwykle sie mówi - męcz się też itp. Narzekamy, uskarżamy się, wspominamy. jak dobrze było za kawalerskich czasów... Taka moda. Naprawdę - nie żałujemy niczego!

Życzę Wam, byscie i po 20 latach i później, nie żałowali niczego i na zawsze zachowali ten nastrój z najblizszych dni :evil:

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

No to na ślubie byłem ,kiełbaskę jadłem i piwko piłem.Impreza super tym bardziej że stawiło się ok 50-60 maszyn i w Koninie mieli ludziska na co popatrzeć.A tak na forum to jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla WAS i żebyście swoją pasję kochani dzielili razem do końca świata i jeden dzień dłużej.SZCZĘŚĆ BOŻE MŁODEJ PARZE

P.S.A teraz Siwy kombinuj kosz do intruza bo pewnie niedługo się przyda trzecie miejsce ;) ;)

No to ba ślubie byłem ,kiełbaskę jadłem i piwko piłem.

Koło tez już na miejscu. Fajna imprezka była. Teraz 10 Września u nas damy w palnik ;) A Ty Siwy Trike musisz przedłużyć bo jak młode się pojawi musi gdzieś jeździć na zloty ;)

A ja i moja młoda żona ;) Wszystkim za przybycie bardzo dziękujemy...

Wyszło wspaniale i mamy nadzieje, że grillek z piwkiem także się udał...

Jeszcze raz dziękujemy zostaliśmy powaleni...

P.S Fajnie mieć świadomość, że dookoła jest tylu wpaniałych ludzi :-D