adam_plusnet Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam.Jak w tytule - szukam wszelkich informacji, linków do stron o kawasaki gpz 500. Najlepiej w j. polskim, ale angielski i niemiecki też może być :PJeśli posiadacie takie sprzęty to podzielcie się wrażeniami z eksploatacji.PozdrawiamAdam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja mam GPZ ale 550 i użytkuje mi się go jak narazie całkiem fajnie (mam go 3 tygodnie). Wywaliłem te owiewki z przodu i dałem okrągłą lampę - nawet fajnie wygląda, prócz tego inne malowanie. Ale zimą go będe całkowicie przerabiał tj. inny zadupek, chyba lotniczy wlew paliwa, trochę przerobione boczki i jakieś fajne malowanie i przedewszystkim wywalę tą ochydną lampe z tyłu (jak od stara). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 fajne moto...podoba mi sie :P wpisz w www.google.pl gpz 500s i na pewno cos ciekawego znajdziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 np.tuhttp://www.geocities.com/irekz/GPZ/indexpl.htmlalbo na mojej stronce w dziale artykuły jest opis ze świata motocykli o gpz-ce www.hondacb500.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi