Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Do Central Toruń Motors: Czy ja też moge prosić o ten filmik? Jeśli tak to to mój mail: [email protected] (pokaże kumplowi i powiem żeby zrobił tak swojego :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a masz gadu gadu bo tak za dłuygo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 mam 5463544. [ Dopisane: 16-08-2005, 21:36 ]tylko że chyba jednak lepiej na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A moze wrzucisz filmik na jakiś serwer aby szło ściagnać.Jak coś to wyślij [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja tez bym rpisł na gg lub emaila ten filmik [email protected] lub gg 8481247 z góry wielki thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 jak wszyscy, to wszyscy :-)Poproszę na [email protected] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wrzuć lepiej na bikepics i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wrzuc na www.rapidshare.de i wszyscy sciagna :). Bo tez jestem chetny :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 a moim zdaniem jesli to 50cmm to nie ma bata, wiecej niz 60 nie poleci, zreszta tak został skonstruowany, jeśli ktos chce wiecej to najlepiej albo zmienic motor, albo tuning na 70cmm, który moge to powiedzieć sporo daje, można tez bawic sie w tłumiki, zębatki, filtry, planowanie głowicy, świece, wsadzanie czegoś w wał i inne bajery za które wyda sie wuchte siana (nie do odzyskania przy sprzedaży) i nie wiele to nam pomoże, ścigacza z simka raczej nie zrobimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 eee tam simson jedzie te 50 i koniec. ( hehe przypomniało mi sie .... mój kolega jest niedowartościowany i zawsze jak ktoś go pytał: ile jedzie ten twój simson on odpowiadał: 60 , a może nawet 70 ... taaa dupa jasio simson z pojemnością 70 tyle jedzie hehe ) wiem, to wcale nie jest śmieszne, ale wspomnienia to wspomnienia 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 elosimson pojedzie te 70 ale to jest straszne żyłowanie szskoda silnika i motorku pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A już chciałem sie pochwalić ,że mój simer s83e 95r bez żadnego ,,tuningu" leci 80... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 podwozie simka jest stworzone do takich predkosci (50 - 70 ) i po co wiecej w takim motorwerku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madis Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Simak bez zadnego tuningu poleci 60-65 a jak się zmieni cylinder na s70 wał łolzyska sprzegło tłumik dysze gażnik na bing to spokojnie osiągnie pręskośc 90-95 lecz rama może nie wytrzymac w s51 bo skuter jest bardzie stworzony do takich prędkosci ale za taki tuning trzeba dac około 600 zł a jak by się chciało dodać cene simaka i tuningu wychodzi zajebista atka 150+prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Widziałem filmik jak simson startuje z corsą i simson wygrywa :-) tylko wiadomo ze za RTZ sie płaci ale wiadomo niemcy mają kase to robią różne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi