MiND Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ja mam uszkodzony licznik' date=' ale prędkość mojego to około 70km/h (4 biegi, 70ccm)[/quote'] Pitu no to jakim cudem wiesz ile jedziesz?;) moze jakiś wrodzony talent albo cos o czym nie wiemy :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 MiND: chciałbym mieć :-) Poprostu tata jechał obok mnie samochodem, i wskazówka pokazywała 70km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Pitu to jakos malo ci ten simek daje 8O zeby miec dobry efekt przy 70ccm trzeba sie z dyszami pobawic zeby wiecej dostal paliwa... jezeli masz 70ccm to dobrze bylo jeszcze wbic korki do walu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 dysze mam orginalne, a z wałem to nie wiem ;) To był simson przerabiany przez mojego znajomego, i ja już przerobionego odkupiłem. niagara: to ile powinien lecieć taki 70ccm, tylko nie pisz że 100km/h :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Podam Ci dane seryjne: S51 powinien jechać 60km/h, a S70 75km/h, więc troche więcej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 noo ludzie.... 5km/h żadna różnica :-) ale na przyśpieszeniu jest widocznie lepszy od S51/SR50 kolegów...ogólnie nie narzekam, przecież to nie przecinak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a tez uwazam ze simek nie jest dostosowany do 65-70kmh bo wtedy to chodzi jak by chcial wypluc silnik (tak bylo przed rematem:)) teraz uswiadomilem sobie ze to jest motorek do pyrkania do 50-55 max.az mnie boli jak kolega piluje swego s51,zmienia na b.wysokich obrotach (red line:D) i jeszcze potrafi jechac 100 metrów(po dziurach) na jedynce na wyskokich obrotach we dwoje i mu to nie przeszkadza, zachowuje sie jakby mial scigacza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Simaki mogą lecieć dużo więcej niż 70km/h, nawet 110km/h ale to trochę kosztuje zresztą sami zobaczcie www.rzt.de tylko kto by włożył 400 euro w simsona... ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Jakis milosnik by wlozyl. W moim Suzuki na razie osiagam 65-70 km/h po wymianie tloka. Ale odglos juz ma jak porzadny scig :):P... Obroty okolo 9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 elokumpel ma simsona po szlifie jest teraz na dotarciu i go tak nie żyłuje ale spokojnie wyciągnie mu na prostej 80 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 elokumpel ma simsona po szlifie jest teraz na dotarciu i go tak nie żyłuje ale spokojnie wyciągnie mu na prostej 80 km/h pozdrowienia dla kolegi, ja jak docierałem to max 40 km/h 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Znajomy Stanisław Piwoński jest Mechanikem Sportowym jego synowie są mistrzami i w-ce mistrzami Polski w kartingach o poj. 125ccm przedtem startowali w 50 i byli mistrzami raz jeden raz drugi ich ojciec zrobił im simsona skutera mam filmik jak wkręca się na 13500 obr/min a oryginalny ma okolo 6500 i szczerze silnik jest wytrzymały łorzyska są ze stopem srebra chce go teraz sprzedać za 4,5 tys zł V max obok w samochodzie jechaliśmy to 120 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Simson mojego kolegi na cylindrze 70 po rozwierceniu i polerowniu kanałów,po przycięciu tłoka,w powiększonym gardzielem gaznika szedł 80kmh bez problemu tam miał kilka rzeczy zrobionych jeszcze ale nie chce powiedziec co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 niezły simson możesz ten filmik przesłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 właśnie ci wysyłam ale coś długo ładuję bo ma 14 mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi